1EUR = 4.8423 RON | Bucureşti 26 º

Companii

Undelucram.ro se extinde pe piețele internaționale după ce a obţinut o finanţare de 300.000 de euro condusă de GapMinder

Undelucram.ro, platformă online dedicată atât angajaților, cât și angajatorilor din România, își continuă extinderea pe piețele internaționale cu o investiție de 300.000 de euro primită de la de la fondul de investiții GapMinder Venture Partners BV și Oana Ciornei, Managing Partner Amrop Romania & Global Amrop University Lead.    

17 iul, 2019 | ECONOMICA.net

Platforma vizează extinderea pe pieţele din Grecia, Ungaria şi Cehia.

"Ne dorim în mod constant să contribuim activ la educarea tinerilor din România, să le oferim suport în pregătirea unui interviu și găsirea locului de muncă dorit, dar și să venim în întâmpinarea nevoilor companiilor care își doresc să atragă de partea lor cele mai bune talente. Undelucram.ro este mai mult decât o platformă, este o comunitate activă cu potențial de creștere, iar prin investiția de astăzi ne continuăm natural expansiunea către alte țări, precum Grecia, Ungaria și Cehia", a declarat Costin Tudor, CEO & Founder Undelucram.ro.

Undelucram.ro are peste 350.000 de membri activi pe platformă și peste 250.000 de recenzii lăsate de utilizatori precum: evaluări ale mediului de lucru, evaluări ale salariilor și beneficiilor primite si informatii despre cum se desfasoara interviurile de angajare.

În plus faţă de oportunitatile pe care angajaţii le pot găsi pe platformă, Undelucram.ro se adresează şi companiilor prin diferitele servicii de employer branding şi recrutare targhetată pe care le oferă.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO