UniCredit lansează credite pre-aprobate pentru companiile cu cifră de afaceri de maxim 1 milion de euro

UniCredit lansează noi împrumuturi pre-aprobate pentru a sprijini întreprinderile mici din şapte ţări din Europa Centrală şi de Est: România, Bulgaria, Croaţia, Serbia, Cehia, Slovacia şi Ungaria.
AGERPRES - vin, 03 feb. 2023, 14:44
UniCredit lansează credite pre-aprobate pentru companiile cu cifră de afaceri de maxim 1 milion de euro

„Susţinerea segmentului de companii micro, cu cifră de afaceri de până la un milion de euro, este un pilon important al strategiei noastre pentru anul 2023. În acest sens, dezvoltăm noi acţiuni prin care să răspundem nevoilor specifice ale acestui profil de client şi să construim relaţii de parteneriat pe termen lung. Creditul pre-aprobat, un produs pe care îl introducem acum în portofoliul UniCredit Bank, vine cu beneficii multiple: limite de finanţare adaptate în funcţie de nevoile şi bonitatea specifice clientului, garanţii minime pentru obţinerea de capital de lucru, destinat susţinerii activităţii curente, un proces de contractare facil, care presupune o singură vizită la bancă în cadrul căreia se va semna documentaţia contractuală”, a declarat Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Potrivit unui comunicat al băncii, prin introducerea acestei soluţii de creditare mai rapide şi mai simple, clienţii UniCredit vor avea acces la limite mai mari pentru susţinerea sau creşterea activităţilor lor, cu mai puţină documentaţie şi fără nevoia de garanţii suplimentare. Suma şi perioada împrumuturilor pre-aprobate sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor locale specifice din fiecare ţară.

„Înţelegem provocările unice cu care se confruntă proprietarii de afaceri mici astăzi şi vrem să le oferim sprijinul de care au nevoie pentru a reuşi. Odată cu introducerea împrumuturilor pre-aprobate, putem să le oferim clienţilor noştri soluţii de creditare rapidă şi simplă, astfel încât aceştia să se poată concentra mai mult timp asupra propriei afaceri şi propriilor clienţi”, a declarat Pierre Yves Guegan, Head of Retail pentru CE&EE la UniCredit.

Această nouă soluţie de finanţare este concepută pentru a răspunde nevoilor proprietarilor de întreprinderi mici şi preocupărilor acestora cu privire la gestionarea finanţelor. Acest lucru este posibil prin reducerea documentelor pentru împrumuturile pre-aprobate şi prin accelerarea procesului de aprobare prin automatizare.

„Această nouă iniţiativă orientată către clienţi demonstrează puterea UniCredit ca grup internaţional. Resursele şi experienţa pe care o avem în mai multe ţări ne permit să oferim o soluţie completă care se adresează nevoilor specifice ale întreprinderilor mici din Europa Centrală şi de Est. Acest program de finanţări pre-aprobate este un exemplu excelent al modului în care suntem capabili să creăm valoare pentru clienţii noştri utilizând punctele forte ale reţelei noastre internaţionale şi un cadru de risc clar”, susţine Gianfranco Bisagni şi Teodora Petkova, CEO pentru Europa Centrală şi CEO pentru Europa de Est în cadrul UniCredit.

UniCredit şi-a asumat angajamentul de a sprijini comunităţile locale şi de a ajuta întreprinderile mici să îşi dezvolte potenţialul, să crească şi să aibă succes.

Te-ar mai putea interesa și
Budăi: Toţi miniştrii de linie au termen până miercuri să depună amendamente pentru legea pensiilor speciale
Budăi: Toţi miniştrii de linie au termen până miercuri să depună amendamente pentru legea pensiilor speciale
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunţat că toţi miniştrii de linie au termen până miercuri, la ora 12,00, să depună în scris amendamentele la proiectul de lege privind pensiile speciale....
Şeful ASF, despre City şi Euroins: Ambele erau Muma Pădurii pentru populaţie. Nu-şi doreşte nimeni să ţină nişte companii care fac ilegalităţi
Şeful ASF, despre City şi Euroins: Ambele erau Muma Pădurii pentru populaţie. Nu-şi doreşte nimeni să ţină nişte ...
Cele două companii care au intrat în faliment, City Insurance şi EuroIns, erau Muma Pădurii pentru populaţie şi eu, ...
Rata ocupării femeilor în România este printre cele mai mici din UE – Monitorul Social
Rata ocupării femeilor în România este printre cele mai mici din UE – Monitorul Social
Rata ocupării femeilor (25-54 ani) în România este de 67,1%, unde dintre cele mai mici din Uniunea Europeană (UE), în ...
Submarine ale Flotei ruse din Marea Neagră au exersat lansări de torpile
Submarine ale Flotei ruse din Marea Neagră au exersat lansări de torpile
Două submarine din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră au exersat lansări de torpile cu proiectile de antrenament, a informat ...