Sixt Group anunță deschiderea showroom-ului Renault Union Motors

Sixt Group România și Renault au semnat un parteneriat pentru comercializarea în showroom-ul Union Motors din București a modelelor mărcii franceze.
Robert Stan - mie, 03 nov. 2021, 16:26
Sixt Group anunță deschiderea showroom-ului Renault Union Motors

Prezent pe piața serviciilor auto și a mobilității integrate, Sixt Group a încheiat un acord cu reprezentanța Renault în România pentru preluarea comercializării modelelor mărcii franceze în spațiul Union Motors de pe Șoseaua București – Ploiești.

După ani buni în care au reprezentat marca Opel, cei de la Union Motors, parte a Sixt Group România, au demarat comercializarea automobilelor Renault.

Conform oficialilor Sixt Group, centrul Renault Union Motors „se anunță a deveni una dintre cele mai importante reprezentanțe auto din București cu unul dintre cele mai mari servicii post-vânzare autorizate Renault”..

„Suntem foarte încântați de această nouă reprezentanță Renault. Ne-am unit întotdeauna forțele cu cei mai buni parteneri. Este o altă modalitate de a remodela filosofia noastră Always Yes și angajamentul nostru față de excelență. Parteneriatul pe termen lung cu Renault reprezintă misiunea noastră de a fi cei mai buni în tot ceea ce facem și de a oferi mașini și servicii de cea mai bună calitate și fără compromisuri atunci când vine vorba de clienții noștri și de nevoile lor de mobilitate. Aspirăm întotdeauna la mai mult; mai multă calitate, mai multă tehnologie, mai multă investiție în cercetare și dezvoltate, mai mulți clienți fericiți care primesc mai mult pentru ceea ce plătesc. Sunt absolut convins că noul parteneriat este un pas strategic pentru evoluția viitoare a grupului Sixt în România”, a declarat Tal Lahav CEO al Sixt Group România.

„Începerea colaborării cu un nou partener este întotdeauna un motiv de mândrie și de optimism pentru noi. Deschidem noi orizonturi, bazându-ne pe o relație solidă, pe o echipă determinată, profesionistă și la fel de entuziastă ca și noi. Union Motors va fi cu siguranță unul dintre partenerii de drum lung, alături de care ne va face plăcere să propunem clienților noștri cele mai bune soluții de mobilitate”, a menționat și Cecilia Tudor, Managing Director Renault Cluster SEE.

Showroom-ul Reanult Union Motors are o suprafață totală de 27.000 mp, și este pregătit să susțină la nivel de expunere un mix format din toată gama de modele ale producătorului francez. Oficialii Sixt Group România estimează că showroomul va avea un trafic zilnic de 100 de clienți.

Sixt Group România operează pe piața de servicii auto și de mobilitate integrată și se mândrește cu sistemul „One-Stop Shop” prin care oferă servicii integrate în același loc: leasing operațional, rent-a-car, vânzare de mașini rulate, vânzare de mașini noi și rulate, service auto.

Te-ar mai putea interesa și
Bursa de la Bucureşti a câştigat, în această săptămână, peste 1,5 miliarde de lei la capitalizare
Bursa de la Bucureşti a câştigat, în această săptămână, peste 1,5 miliarde de lei la capitalizare
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 1,5 miliarde de lei la capitalizare, respectiv 0,55%, în această săptămână, în timp ce valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a scăzut cu 38,8......
Primăria sectorului 3 reia licitaţia pentru concesionarea complexului acvatic Parc Pantelimon, pe 35 de ani
Primăria sectorului 3 reia licitaţia pentru concesionarea complexului acvatic Parc Pantelimon, pe 35 de ani
Primăria Sectorului 3 anunţă din nou pe SEAP licitaţie pentru contractul de delegare de gestiune a activităţii de administrare ...
Cât câştigă un influencer: Cezara Cristescu a avut afaceri nete de aproape 170.000 de lei, de peste 4 ori mai mari decât în 2021, şi marjă de profit de peste 74%
Cât câştigă un influencer: Cezara Cristescu a avut afaceri nete de aproape 170.000 de lei, de peste 4 ori mai mari decât ...
Cezara Cristescu, creator digital urmărit de peste 555.000 de oameni pe TikTok, a realizat afaceri nete de peste 169.000 ...
Italia intenţionează să vândă active de 21 miliarde de euro, pentru a sprijini finanţele publice
Italia intenţionează să vândă active de 21 miliarde de euro, pentru a sprijini finanţele publice
Guvernul Italiei vrea să obţină cel puţin 1% din PIB, sau aproximativ 21 miliarde de euro, în urma unor vânzări de ...