1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 28 º

News

Uraganul Sandy: Numărul morţilor a ajuns la 24 la New York

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa la New York ca urmare a trecerii uraganului Sandy a ajuns miercuri la 24, a informat poliţia din metropola americană, relatează AFP.

31 oct, 2012 | Mediafax

Bilanţul anterior, oferit marţi seara de primarul New York-ului, Michael Bloomberg, era de 18 morţi.

Majoritatea persoanelor decedate au fost victime ale prăbuşirii copacilor smulşi din rădăcină de rafalele de vânt violente ce au însoţit uraganul, care a atins uscatul luni seara. Alte corpuri neînsufleţite au fost găsite în cartierele inundate ale oraşului.

Mai mult de 500.000 de persoane erau în continuare private miercuri de energie electrică în New York, dintre care jumătate în Manhattan. Şcolile au rămas închise, la fel şi tunelurile rutiere, cu excepţia tunelului Lincoln, şi va fi nevoie de mai multe zile pentru ca situaţia să revină la normal, au precizat autorităţile.

Deşi aeroporturile internaţionale John F.Kennedy şi Newark Liberty, care deservesc New York-ul, au fost redeschise miercuri după ce ele au fost închise luni din cauza trecerii uraganului Sandy, zborurile sunt încă limitate.

În metropolă, metroul rămâne o problemă majoră: kilometri de coridoare au fost inundate, împiedicând traficul pe una dintre cele mai vechi reţele din lume - 108 de ani, cu care circulă în fiecare zi aproximativ 5,5 milioane de pasageri.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO