1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Ursache, ASF: Aşteptăm ca alături de investitorii privaţi, statul să-şi exercite calitatea de emitent

Bursa nu e scumpă, aşa cum se spune, dacă ţinem cont de randamentele pe care investitorii le au, iar statul ar trebui să-şi exercite calitatea de emitent, a declarat, luni, Mircea Ursache, vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), la inaugurarea anului bursier 2018.

19 feb, 2018 | Agerpres

'Din punctul de vedere al performanţei pieţei de capital, numai cine nu vrea nu vede ce s-a întâmplat. Cred că legislaţia noastră este identică cu a oricărui stat european. Realizarea în 2019 a pieţei unice europene ca a doua piaţă unică în Europa, după cea bancară, înseamnă mult pentru piaţa de capital românească. Bursa nu e scumpă, aşa cum se spune. E scumpă numai dacă nu vrem să ţinem cont de randamentele pe care investitorii le au. Ştiu că piaţa de capital trezeşte invidie. Mulţi se pricep la ea. Toată lumea cunoaşte preţul la tot, dar valoarea la nimic', a spus Ursache.

El a precizat că aşteaptă ca alături de investitorii privaţi, statul să-şi exercite calitatea de emitent şi să intre în piaţa de capital românească.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO