1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 6 º

Companii

UTI a demarat un nou proiect de securitate pentru reţeaua de magazine Metro

În luna mai a acestui an, UTI a demarat un nou proiect de securitate pentru Metro Galați și Metro Craiova, care presupune modernizarea sistemelor de supraveghere video instalate în aceste locații, pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor de protecție a fondului de marfă pe care le au cele două magazine de tip cash & carry în prezent, informează UTI.

11 iun, 2014 | ECONOMICA.net

Colaborarea cu Metro presupune și furnizarea către beneficiar de camere video Sony de ultimă generație, în total fiind livrate peste 1.000 de echipamente.

"Analizând piața de retail din România, specialiștii UTI consideră că putem vorbi de o stagnare a fenomenului infracțional, iar pierderile rezultate din furturi sunt sub control. Acestă situație se datorează și faptului că retailerii au conștientizat importanța unui concept de securitate integrat, care să acopere mare parte dintre riscurile cu care se confruntă" se arată într-un comunicat al UTI.

"Soluțiile UTI pentru hypermarketuri/supermarketuri/cash & carry sunt următoarele: monitorizare și analiză video, supraveghere electronică a fondului de marfă, detecție și protecție la incendiu, detecție la efracție, control al accesului, sonorizare, interfațare POS/VIDEO, poștă pneumatică. Colaborarea UTI cu Metro Cash & Carry a început în 1996, compania noastră securizând toate cele 26 de magazine deschise de retailerul german în România" se mai arată în comunicat.

UTI - grup de companii cu capital majoritar românesc, are o structură de holding, fiind organizată la nivel operaţional pe 5 linii de business: sisteme de securitate şi apărare, tehnologia informaţiei şi comunicaţii, soluții inteligente de transport si trafic, instalații şi antrepriză generală, facility management.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO