Uzina Continental Anvelope din Timișoara are un nou director general

Grupul Continental a anunțat numirea lui Matthieu Turlure în poziția de director al fabricii de anvelope din Timișoara. Carlos Bernabé, fostul manager, iese la pensie.
Robert Stan - lun, 02 aug. 2021, 14:57
Uzina Continental Anvelope din Timișoara are un nou director general

În vârstă de 49 de ani, Matthieu Turlure lucrează în cadrul Continental din anul 2015. Conform companaiei, are vaste cunoștințe și o experiență consistentă în piețe globale, lucrând de aproape 25 de ani în diverse poziții de management.

Înainte de a prelua această poziție, Matthieu Turlure a fost director general al Continental Franța și director al fabricii Continental Anvelope din Sarreguemines (Franța), timp de șase ani. Înainte de asta, el a lucrat zece ani la o altă companie din industria automotive, unde a condus departamentul de calitate, iar apoi a ocupat poziția de director de fabrică.

„Mă consider privilegiat să preiau poziția de director al fabricii de anvelope din Timișoara, să iau parte la dezvoltarea continuă a acesteia și să lucrez cu echipa extraordinară de aici. Am fost impresionat de cele mai recente realizări ale unității de producție și sunt încrezător că vom continua să producem și să livrăm anvelope de calitate superioară clienților noștri, rămânând în prim-planul schimbărilor și inovațiilor din industria automotive”, a spus Matthieu Turlure.

Carlos Bernabé, fostul director al fabricii, își încheie cei 42 de ani de activitate profesională în cadrul Continental urmând să iasă la pensie.

„A fost o adevărată plăcere să lucrez cu echipa Continental Anvelope Timișoara. Implicarea și devotamentul echipei ne-au permis să asigurăm fluxul de producție chiar și în această perioadă dificilă provocată de pandemie. Prin urmare, vă mulțumesc și vă doresc să continuați și în viitor povestea de succes a fabricii de anvelope Continental Timișoara”, a declarat Carlos Bernabé.

În 20 de ani de activitate în România, Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat clienților săi din întreaga lume peste 250 de milioane de anvelope. Compania produce o gamă largă de anvelope, de la 13 la 20 inci, anvelope Ultra High Performance (UHP), anvelope inovatoare pentru mașini electrice, precum și anvelope pentru vehicule utilitare ușoare.

Te-ar mai putea interesa și
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar în eventualitatea reluării negocierilor de pace, transmite agenţia EFE,......
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea ...
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...