Uzina de la Mioveni a început asamblarea Dacia Jogger HYBRID 140

Dacia a anunțat astăzi că uzina din Mioveni a început să asambleze primul model hibrid din istoria sa. În variante cu motoare termice, modelul Dacia a fost deja produs în aproape 80.000 de exemplare.
Robert Stan - mie, 25 ian. 2023, 15:43
Uzina de la Mioveni a început asamblarea Dacia Jogger HYBRID 140

Uzina de la Mioveni a început fabricația de serie a modelului Jogger HYBRID 140. Destinat unui client din România, primul vehicul cu tehnologie hibridă produs sub sigla Dacia este un exemplar de culoare Gri Schiste, cu 7 locuri, aparținând nivelului de echipare Extreme +.

Ilustrând perfect poziționarea mărcii Dacia, Jogger HYDRID 140 este cel mai accesibil vehicul de familie cu propulsie hibridă de pe piață, dispunând de un spațiu interior generos și de echipamente esențiale. Modelul beneficiază de expertiza Renault Group, oferind o tehnologie modernă care asigură un demaraj sistematic în mod 100 % electric și un cuplu motor disponibil imediat, care permite accelerări energice.

Autonomia versiunii Jogger HYBRID 140 este de peste 900 km (în ciclu mixt omologat WLTP). Bateria de tracțiune dispune de o garanție de 8 ani sau 160.000 km.

Fabricat în exclusivitate la uzina de la Mioveni, modelul Jogger a fost deja produs în aproape 80.000 de exemplare, din care peste 90% au fost exportate, în principal pe piețele Europei Occidentale.

Dacia a decis să deschidă comenzile pentru noul Jogger Hybrid în ianuarie 2023, primii clienți urmând să-și primească vehiculele în martie.

Conform Dacia, cea mai accesibilă versiune Jogger Hybrid este Expression, cu cinci locuri, care are un preț de bază de 23.750 de euro. La acest preț pot fi adăugate ca dotări opționale patru culori care costă 460 de euro, cardul pentru acces „mâini libere” (200 de euro), Media Nav cu ecran de opt inchi, navigație, șase difuzoare și pachetul cu hărți (300 de euro), scaune față încălzite (150 de euro) și aer condiționat cu reglare automată (200 de euro). În cazul variantei Expression cu șapte locuri, prețul de catalog este de 24.650 de euro.

Având nivelul de echipare Extreme și cu cinci locuri, Dacia Jogger Hybrid costă minimum 24.600 de euro. Acestui nivel de echipare îi mai pot fi adăugate culorile metalizate (460 de euro), pachetul „City” cu senzor de unghi „mort” și de parcare (200 de euro), Media Nav cu ecran de opt inchi, navigație, șase difuzoare și pachetul cu hărți (300 de euro) și scaune față încălzite (150 de euro). Aceeași versiune, dar cu șapte locuri, are un preț de minimum 25.500 de euro.

Te-ar mai putea interesa și
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul însă a scăzut
Grupul Lavazza raportează realizarea unei cifre de afaceri de peste 3 miliarde de euro în 2023, în creștere cu 13%. Profitul ...
Consiliul director al Grupului Lavazza a aprobat declarațiile financiare consolidate la 31 decembrie 2023 și a anunțat principalii indicatori financiari. Astfel, grupul a raportat pentru anul......
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei ...
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...