1EUR = 4.8422 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Vulcan-ul lui Tender câştigă un contract de 54 milioane USD în Kuweit

Compania lui Ovidiu Tender a început anul bine: a semnat deja trei contracte de livrare de echipamente energetice cu parteneri străini.

22 mar, 2012 | ECONOMICA.net

Compania bucureşteană Vulcan a câștigat un contract în valoare de 54 milioane de dolari pentru fabricarea a 210 unități de pompare și a pieselor de schimb aferente, beneficiarul fiind Kuweit Oil Company, potrivit unui comunicat al Vulcan. Contractul, câştigat de firma românească în urma unei licitaţii, se va derula pe parcursul a 5 ani, iar producția primelor unități de pompare va începe în circa o lună, după încheierea lucrărilor de proiectare.

Acest contract se adaugă altor două contracte importante semnate de Vulcan de la începutul anului: unul de 4 milioane de euro cu compania Black Sea din Dubai, pentru fabricarea de cazane sub presiune ce vor fi livrate în Irak și un altul cu grupul belgian Wincke pentru construcția unor echipamente sub presiune în Serbia, care se ridică la 1, 2 milioane euro.

"În perioada imediat următoare compania va semna un contract de 7,5 milioane de euro cu firma Babcock Volund, pentru fabricarea a două cazane destinate Primăriei din Copenhaga, și se află în discuții avansate cu o firmă din Israel pentru montajul unor centrale pe gaz de producere a energiei, care ar putea aduce companiei românești încă 15 milioane de euro" se mai arată în comunicat.

"Ne bucurăm de încrederea marilor operatori din energie de peste hotare, parteneri tradiționali ai Vulcan. Vom continua, însă, ofensiva asupra piețelor noi, abordarea directă a clienților și menținerea unor prețuri competitive, care să ne aducă noi contracte și în partea a doua a anului", spune Adrian Volintiru, directorul general al companiei Vulcan.

Vulcan are circa 900 de angajați şi a înregistrat în 2011 o cifră de afaceri de 23 milioane de euro. "Anul acesta avem ca țintă atingerea unei cifre de afaceri de 35 de milioane de euro", afirmă Adrian Volintiru. Vulcan produce echipamente pentru industria energetică şi este deţinută de omul de afaceri Ovidiu Tender.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO