Vacanța 2023 pe litoralul românesc începe cu tarife de la 40 de lei/noapte – Rezident Eforie Nord

Vacanța 2023 pe litoralul românesc începe cu tarife de la 40 de lei/noapte, potrivit Rezident Eforie Nord, care are un portofoliu de mai multe apartamente de închiriat. Tariful de 40 de lei este mai mic preț al sezonului și este disponibil în programul “Litoralul pentru toți”.
Andrada Ghira - lun, 28 nov. 2022, 13:45
Vacanța 2023 pe litoralul românesc începe cu tarife de la 40 de lei/noapte - Rezident Eforie Nord

Rezident Eforie Nord a lansat oferta de prețuri pentru vara lui 2023. Cel mai mic preț se regăsește în programul „Litoralul pentru toți”. Tarifele de cazare au fost minim ajustate cu rata inflației față de 2022 și cu majorarea TVA stabilită de autorități, de la 5 la 9%, spune compania.  Astfel, prețurile sunt cuprinse între 160 și 1.950 lei pentru o noapte de cazare/apartament, în funcție de tipul acestuia și de perioadă.

“Deși suntem asaltați de scumpiri, am făcut tot posibilul ca diferențele față de 2022 să fie minime, dar ele includ, inevitabil, inflația și creșterea TVA decisă de autorități la 9%. Ne menținem însă reducerile pe care le oferim pentru șederi mai îndelungate de șapte nopți ori pentru cele de grup, pentru ca vacanța în apartamentele noastre să fie o opțiune avantajoasă”, Alexandra Bogatu, fondatorul Rezident.

Sezonul la Rezident Eforie Nord începe în aprilie, cu pachete “Litoralul pentru toți”, de câte 13 nopți. Programul prin care compania care operează apartamente în regim hotelier își dorește să atragă în lunile mai puțin aglomerate turiști ori angajați care lucrează remote are tarife de cazare de la 2.100 la 3.600 de lei/apartament, până la începutul lunii iunie.

Vacanța de șapte nopți la începutul verii, 26 mai – 15 iunie, într-un apartament cu vedere la stațiune, pentru patru persoane, costă 2.340 de lei, mai precis 83 de lei/persoană/noapte. În mijlocul verii, 14 iulie – 18 august, un apartament pentru patru persoane cu vedere frontal la mare costă 5.850 de lei, mai precis, 208 lei/persoană/noapte.

Rezident Eforie Nord reduce cu 10% tariful de cazare pentru închirieri mai mult de șapte nopți și cu 15% pentru șederile de grup.

De la trei, la 40 de apartamente

2022 a fost un an peste așteptări, care a adus la Rezident turiști de toate vârstele, de la numai câteva luni la 90 de ani, și mai multe naționalități. Românii sunt concurați în apartamentele Rezident Eforie Nord de oaspeți din Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Elveția, Canada, Singapore, Thailanda.

Din aprilie până în septembrie 2022, gradul de ocupare a fost de 83%, în creștere cu 23% față de anul anterior. Au fost rezervate 1.500 de nopți, față de 1.070 în 2021. Iulie și august au fost luni pline, cu un grad de ocupare de 98%.

20% din încasările sezonului au venit din vouchere de vacanță, acestea fiind acceptate și în 2023.

Înființată în urmă cu cinci ani, compania Rezident a pornit inițial cu trei apartamente în centrul Bucureștiului și s-a extins la 40 în prezent: 28 în București, 11 la Eforie Nord și unul la Predeal, investiția realizată până acum fiind de 1,8 milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Premierul finlandez cere UE să ajute Helsinki să prevină un aflux de migranţi sosiţi din Rusia
Uniunea Europeană ar trebui să ia măsuri pentru a ajuta Finlanda să prevină un aflux de migranţi care sosesc din Rusia, a declarat vineri premierul finlandez Petteri Orpo, relatează Reuters....
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei se scufundă, spun cercetătorii
Aproape jumătate din marile oraşe ale Chinei sunt afectate de niveluri de subsidenţă (proces de coborâre treptată a ...
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campanie frauduloasă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajaţi ai DNSC
Campania frauduloasă de apeluri telefonice în care atacatorii se prezintă drept angajaţi ai Directoratului Naţional ...
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea liniei
Calea ferată Constanța – Mangalia: A fost lansată licitație de 1,3 miliarde de lei pentru electrificarea și reabilitarea ...
CFR SA a lansat licitația pentru electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Constanța - Mangalia. Lucrările ...