Vacanță de Paște la SPA, în Ungaria! Trei locuri de poveste unde poți să petreci cele mai relaxante Sărbători Pascale

În această perioadă, majoritatea credincioșilor catolici se pregătesc de Sărbătorile Pascale care vor începe pe data de 31 martie și se vor încheia pe 2 aprilie. Ca în fiecare an, în această perioadă povestea este trasă la indigo cu cea din anii precedenți, cumpărături, pregătiri peste pregătiri și multă muncă. Anul acesta, noi îți propunem un Paște altfel, la spa în hotelurile din lanțul Adventor din Ungaria, trei locuri de poveste, unde poți să scapi de grijile cotidiene și să te bucuri de momente speciale alături de cei dragi.
Ion Dobreanu - sâm, 23 mart. 2024, 18:26
Vacanță de Paște la SPA, în Ungaria! Trei locuri de poveste unde poți să petreci cele mai relaxante Sărbători Pascale

Vacanță de Paște la SPA, în Ungaria! Anul acesta Paștele Catolic este la o lună distanță de cel ortodox, iar românii care au această confesiune au început deja pregătirile pentru sărbătoarea Învierii Domnului Iisus Hristos.

Citește și Trei terapii care alungă stresul și anxietatea! Găsește-ți echilibrul dintre corp și minte la numai câțiva kilometri de Timișoara

Vacanță de Paște la SPA, în Ungaria!

Ca de obicei, greul pică pe doamne, deoarece ele sunt cele care trebuie să se ocupe de pregătirile pentru masa de Paște, iar atunci când se termină nebunia ele își dau seama că sărbătorile au trecut și că nici de această dată nu au reușit să se bucure cum trebuie de ele, ba mai mult, se simt mult mai obosite față de cum erau înainte.

În ultimii ani, foarte mulți români au încercat să se detașeze de tradiționalele vizite și mese cu familia de Paște și au ales să își petreacă sărbătorile în stațiunile de la munte, ori în destinații mai exotice.

Dacă și tu vrei să îți petreci Paștele departe de casă și nu ți-ai făcut încă planuri de vacanță în acest sens, noi avem soluția ideală: Vacanță de Paște la SPA în hotelurile din lanțul Adventor Hotels din Ungaria.

Un cadou mai inedit ca acesta nu putei să îți faci sau să îl oferi cuiva drag de Paște. Iepurașul cu siguranță va fi invidios.

Trei locuri de poveste unde poți să petreci cele mai relaxante Sărbători Pascale

Greenfield Hotel Golf & Spa Superior

Unul dintre locurile inedite, perfecte pentru o vacanță de Paște la spa, este Greenfield Hotel Golf & Spa Superior, o stațiune balneară atipică pentru că este atât de wellness, cât și golf.

Situat la 200 de kilometri de Budapesta, în Bükfürdő, inima regiunii termale din vestul Ungariei, renumită pentru izvoarele sale curative, hotelul Greenfield a trecut în ultimii ani prin mai multe renovări, căpătând un aspect cu totul și cu totul deosebit.

Înconjurat de 100 de hectare de terenuri de golf, hotelul o capacitate de 207 camere moderne care răspund nevoilor tuturor categoriilor de turiști.

Trebuie să menționăm faptul că centrul de spa și wellness le pune la dispoziția oaspeților aflați în căutarea relaxării numeroase tratamente de spa, dar și de răsfăț.

Centrul de spa și wellness din cadrul Greenfield Hotel Golf & Spa Superior cu o suprafață totală de 3.500 de metri pătrați de zonă proprie de wellness şi saună are printre altele două piscine interioare, o piscină pentru copii cu tobogan, două piscine cu apă termală o piscină exterioară, două saune finlandeze precum și o cameră cu sare.

Din primăvara anului trecut, reprezentanții hotelului le-au pus la dispoziția turiștilor Wellness exclusiv Spa&Harmony care include saună luminoasă, infra sauna, saună cu sare pentru terapie cu piatră, fântână de gheaţă, cameră cu sare, baie de aburi, cinema spa, cameră de soare, jacuzzi.

Apa termală de la Greenfield izvorăște de la o adâncime de 718 metri și are o temperatură de 38,5 grade Celsius. Deoarece conține sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor și hidrogen-carbonat apa de la Greenfield este potrivită pentru tulburări locomotorii, afecțiuni neurologice, pentru tratamente post traumatice, dar și pentru băi de relaxare musculară.

De asemenea, Greenfield Hotel Golf & Spa Superior îi așteaptă pe pasionații de golf să descopere noul centru de divertisment Chill&Fun care le va oferi o experiență unică, în orice sezon. Pe lângă golf, turiștii au posibilitatea ca în acest centru de divertisment să joace bowling, darts dau să facă pur și simplu, sport.

După spa și sport, trebuie neapărat să treci să încerci mâncărurile și băuturile celor de la Greenfield pentru că sunt absolut delicioase. De la preparate tradiționale maghiare și până la cele mai sofisticate delicatese internaționale, restaurantele și terasele Greenfield Hotel Golf & Spa Superior îți vor transforma masa de Paște în cea mai fabuloasă experiență gastronomică pe care ai avut-o vreodată.

Hotelul Sirius

Un alt loc absolut superb unde poți să petreci o vacanță de Paște relaxantă este hotelul Sirius, situat în regiunea West-Balaton, în Keszthely, pe malul lacului Balaton, la 190 de kilometri de Budapesta.

Acest hotel are o arhitectură deosebită ce îți va da o stare de liniște încă din momentul în care o să pășești în curtea sa. Cu o capacitate de cazare de 128 de camere, hotelul deține un centru spa ce are șapte piscine diferite, dar și zece saune în care vei beneficia de experiențe cu totul și cu totul inedite.

Pe lângă piscină și saună în centrul spa al hotelului Sirius poți să te bucuri de o varietate largă de tratamente speciale de răsfăț sau de înfrumusețare premium.

Totodată, nu trebuie ratat restaurantul SunRise care pe lângă experiența gastronomică uluitoare îți va oferi și o panoramă uluitoare care îi va conferi mesei tale de sărbători un aer de poveste.

Dacă ai copii mici nu trebuie să îți faci griji că se vor plictisi, deoarece hotelul Sirius deține și o sală de joacă pentru cei mici, dar și una de distracții pentru întreaga familie.

Hotelul Fagus Sopron Conference & Spa

De un Paște altfel poți avea parte și la hotelul Fagus Sopron Conference & Spa care este situat chiar la de-a lungul graniței cu Austria, la doar o oră de mers cu mașina de Viena, în Sopron, un loc cu o bogată valoare istorică aflat în inima zonei Lővérek.

În urmă cu câțiva ani, Fagus Sopron Conference & Spa a trecut prin ample procese de renovare, iar în vara anului 2022 și-a redeschis porțile cu o fațadă complet nouă ce se potrivește de minune cu peisajul superb de care este înconjurat.

Fagus Sopron Conference & Spa este un hotel foarte modern care are o capacitate de cazare de 144 de camere elegante și extrem de relaxante.

Atunci când pășești pe poarta hotelului intri într-o lume exclusiv a spa-ului de înaltă calitate, unică în zonă. La centrul spa al hotelului Fagus te poți bucura de piscină pentru adulți, piscină pentru copii, locuri de aventură, dar și foarte multe saune. În plus, poți să optezi și pentru tratamentele de răsfăț și de înfrumusețare care sunt de cea mai înaltă calitate.

Cât despre gastronomie, hotelul Fagus Sopron Conference & Spa este un loc al experiențelor culinare pe care nu ar trebui să le ratezi dacă te-am convins să îți petreci Paștele în acest loc de poveste.

Articol susținut de Adventor Hotels. 

Citește și Întâmpină primăvara cu un corp revigorat și tonifiat! Locul magic aflat la numai câteva ore de Timișoara, unde o să îți revii în formă, după o iarnă grea

Te-ar mai putea interesa și
ANM: Seceta pedologică se menține pe suprafețe întinse din Moldova, Dobrogea şi Oltenia
ANM: Seceta pedologică se menține pe suprafețe întinse din Moldova, Dobrogea şi Oltenia
Secetă pedologică moderată şi puternică se înregistrează în cultura grâului de toamnă pe suprafeţe extinse din Moldova, Dobrogea şi Oltenia, iar local în zone din Muntenia şi......
Poșta Română a început distribuirea pensiilor pentru luna mai
Poșta Română a început distribuirea pensiilor pentru luna mai
Compania Naţională ,,Poşta Română" (CNPR) a început distribuirea pensiilor pentru luna mai, înaintea Sărbătorilor ...
Taiwanul raportează reluarea acțiunilor ofensive chineze, la o zi după ce secretarul american Antony Blinken a părăsit Beijingul
Taiwanul raportează reluarea acțiunilor ofensive chineze, la o zi după ce secretarul american Antony Blinken a părăsit ...
Taiwanul a raportat sâmbătă o reluare a activităţii militare chineze în apropierea insulei, 12 avioane trecând linia ...
Guvernul american a înființat comitet consulativ privind folosirea sigură a inteligenței artificiale
Guvernul american a înființat comitet consulativ privind folosirea sigură a inteligenței artificiale
Directorii OpenAI, Microsoft şi Google se numără printre cei mai importanţi membri ai unui nou consiliu federal înfiinţat ...