1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 6 º

News

Vacanţe cu maximum 150 euro în septembrie la mare la bulgari. Unde mergi

ECONOMICA.NET vă spune unde puteţi petrece o vacanţă de 6 zile pe litoralul bulgăresc, în luna septembrie, cu cel mult 150 de euro. Albena, Nisipurile de Aur şi Sunny Beach au printre cele mai avantajoase pachete de vacanţă în luna septembrie. Lista lor, într-un material ECONOMICA.NET.

25 aug, 2012 | ECONOMICA.net

Cu 107 euro puteţi petrece 6 zile în staţiunea bulgărească Sveti Vlas, în luna septembrie. Tariful include 7 nopţi cazare cu mic dejun în cameră studio dintr-un hotel de 5 stele din staţiune. Pe 10 septembrie începe sejurul aici. Mai multe detalii, aici.

 

Un sejur de 6 zile în staţiunea Nisipurile de Aur ajunge la 135 de euro, începând din 7 septembrie. Concret, veţi plăti 135 de euro pentru 5 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 3 stele din staţiune, dacă decideţi să plecaţi în vacanţă pe 7 septembrie. Mai multe detalii, aici.

 

Cei care vor să meargă în septembrie în staţiunea Sunny Beach vor achita 147 de euro pentru o vacanţă de 6 zile. Banii acoperă 5 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 3 stele din staţiune. Sejurul începe pe 1 septembrie. Amănunte, aici.


O vacanţă de 6 zile în Albena ajunge la 149 de euro, în septembrie. Banii acoperă 5 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 3 stele din staţiune. Pentru informaţii suplimentare, intră aici.

 

Dacă vreţi să mergeţi în vacanţă în staţiunea Nisipurile de Aur, pe 1 septembrie veţi achita 150 de euro. În aceşti bani intră 5 nopţi cazare cu demi-pensiune la un hotel de 4 stele din staţiune. Pe 1 septembrie începe sejurul în staţiunea bulgărească. Detalii, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO