UTI şi Astra Vagoane Călători s-au calificat pentru Cupa Mondială din Brazilia

Deși echipa națională n-a fost prezentă la Cupa Mondială din Brazilia, România este reprezentată cu succes în cadrul celui mai mare eveniment sportiv dedicat fotbalului de anul acesta.
Economica.net - joi, 10 iul. 2014, 16:31
UTI şi Astra Vagoane Călători s-au calificat pentru Cupa Mondială din Brazilia

“Astra Vagoane Călători a produs 95 de vagoane care sunt folosite pe întreg teritoriul Braziliei pentru a transporta suporterii și turiștii la meciuri, iar UTI a dotat aceste vagoane cu sisteme de supraveghere video, detecție la incendiu și divertisment”, se arată într-un comunicat al UTI.

 Toate sistemele menționate au fost integrate, iar special pentru acest proiect a fost dezvoltat un software de gestiune a acestora.

“Echipamentele de securitate și entertainment folosite de specialiștii UTI în cadrul acestui proiect sunt de ultimă generație, fiind atât produse proprii, cât și dezvoltate de producători de renume mondial. Astfel, au rezultat soluții performante și fiabile care pot fi utlizate cu succes în realizarea unor proiecte similar” se mai arată în comunicat.

Contractul dintre UTI și Astra Vagoane Călători a fost semnat în anul 2012 și a fost finalizat la începutul anului 2014. Beneficiarul acestei colaborări este o mare companie din Brazilia, cu sediul în Rio de Janeiro.

Acceptanța vagoanelor cu dotările menționate s-a făcut în două etape: prima etapă la Arad, la sediul Astra Vagoane Călători, împreună cu beneficiarul final, iar cea de-a doua în Brazilia.

UTI – grup de companii cu capital majoritar românesc, are o structură de holding, fiind organizată la nivel operaţional pe 5 linii de business: sisteme de securitate şi apărare, tehnologia informaţiei şi comunicaţii, soluții inteligente de transport si trafic, instalații şi antrepriză generală, facility management.

ASTRA Vagoane Călători are ca obiect de activitate principal construcţia şi reparaţia materialului rulant. În secţiile sale de producţie se fabrică şi se testează vagoanele de calatori, carcasele, boghiurile şi o gamă largă de componente.

Compania dispune de toate capacităţile pentru realizarea tuturor tipurilor de vagoane de călători de 200 km/h pentru trafic intern si internaţional UIC, metrouri, tramvaie, servicii de mentenanţă, reconstrucţie şi modernizare vagoane de călători si tramvaie, precum şi soluţii la cheie destinate transportului de călători.

 

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...