Valoarea muncii, acum, în România: operatorii în call center plătiţi ca muncitorii în fabrică

Salariile oferite în această perioadă muncitorilor în fabrică sunt similare cu cele pe care sunt angajaţi oamenii care lucrează în call center, în limba română, potrivit anunţurilor de recrutare comparate de Economica.net.
Economica.net - sâm, 22 sept. 2018, 06:24
Valoarea muncii, acum, în România: operatorii în call center plătiţi ca muncitorii în fabrică

Salariile oferite muncitorilor în fabrică sunt asemănătoare cu cele pe care sunt angajaţi oamenii care lucrează în call center, în limba română, reiese dintr-o statistică Economica.net care a studiat anunţurile de recrutare. Concret, muncitorii, absolvenţi de opt clase sau studii medii, sunt ofertaţi în această perioadă cu salarii cuprinse între 1.300 de lei şi 2.000 de lei net lunar, bonuri de masă, sporuri, bonusuri şi ore suplimentare plătite dublu. Spre comparaţie, oamenii care lucrează în call center în limba română, absolvenţi de liceu, studenţi sau oameni cu studii superioare, sunt recrutaţi pe salarii de la circa 1.400 de lei, la 1.900 de lei net lunar, tichete de masă şi asigurare medicală privată. 

Muncitorii, plătiţi cu salarii cuprinse între 1.300 de lei şi 2.000 de lei net lunar.

Postul de operator linie pentru secţia de cromare plastic este plătit acum cu salarii care încep de la 2.100 de lei brut lunar (1.300 de lei „în mână”) şi bonuri de masă. Angajatorii le mai oferă celor selectaţi asigurare privată de sănătate şi asigurare de viaţă. Candidatul potrivit pentru acest post e dispus să lucreze în schimburi şi să respecte procedurile de lucru din această industrie.

O firmă angajează şlefuitor pe salarii de peste 2.300 lei brut lunar (aproape 1.400 de lei „în mână”), tichete de masă de 15 lei pe zi, spor de noapte de 25%, orele suplimentare sunt plătite dublu, al 13-lea salariu, transport asigurat gratuit de firmă. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă minimă pe un post similar, are studii medii şi e dispus să lucreze în trei schimburi.

Muncitor cu opt clase, serios, organizat şi priceput, este ofertat acum pe salarii nete de 1.400 de lei, bonuri de masă de 10 lei pe zi, premii de sărbători. 

Postul de manipulant marfă este plătit în această perioadă cu salarii de 2.640 de lei brut (sub 1.600 de lei „în mână”), tichete de masă de 15 lei pe zi, spor de noapte de 25%, bonus de producţie de 366 de lei brut, al 13-lea salariu, abonament la sala de fitness. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, nu are cazier, e dispus la muncă în patru schimburi. Sunt avantajaţi la angajare cei care au mai lucrat în acest post. 

Un producător de generatoare electrice angajează operatori producţie şi lăcătuş mecanic pe salarii nete cuprinse între 1.700 de lei şi 2.000 de lei lunar, bonuri de masă în valoare de 15 lei pe zi, transport decontat. Candidatul potrivit pentru oricare dintre aceste posturi are studii medii şi abilităţi tehnice. Experienţa de muncă nu e condiţie obligatorie la angajare. Informaţii suplimentare despre aceste posturi, la acest link şi aici .

O firmă angajează muncitori în producţie pe salarii de pornire de 2.300 de lei net lunar, care includ şi bonurile de masă. 

Oferta de muncă în call center, în limba română, remunerată cu salarii nete cuprinse între 1.400 de lei şi 1.900 de lei pe lună.

Operator call center, angajat pe salarii de 1.500 de lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze la PC, e dispus să lucreze peste program, e serios şi poate gestiona mai multe sarcini în acelaşi timp.

Agent secret în call center, angajat pe salarii de 1.500 de lei net lunar şi transport decontat de angajatori. Te califici pentru acest post dacă eşti atent la detalii, empatic, ai atenţie distributivă şi vorbeşti engleza la nivel conversaţional.

Consultant suport clienţi, angajat pe salarii de 1.400 de lei net, tichete de masă de 300 de lei şi bousuri care pot ajunge la 200 de lei pe lună, pentru normă întreagă de lucru. Angajatorii mai oferă celor selectaţi asigurare medicală, dentară şi de accidente, precum şi acces la reţeaua de săli 7card.

Agent vânzări în call center, angajat pe salarii de 1.900 de lei net lunar. Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti orientat către profit, rezistent la stres, ai abilităţi de comunicare şi eşti eficient. 

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite impun sacțiuni împotriva avionului prezidențial belarus
Statele Unite impun sacțiuni împotriva avionului prezidențial belarus
Statele Unite au anunţat vineri noi sancţiuni împotriva Belarusului, ţară acuzată de Occident pentru reprimarea opoziţiei şi sprijinirea Rusiei în războiul pornit de aceasta contra......
Update: Anunțul de licitație a fost publicat în SEAP. Drum Expres Craiova – Pitești: Undă verde de la ANAP pentru licitația de finalizare a tronsonului 1
Update: Anunțul de licitație a fost publicat în SEAP. Drum Expres Craiova – Pitești: Undă verde de la ANAP pentru ...
Update: Anunţul pentru contractul de finalizare a lucrărilor pentru tronsonul 1 al Drumul Expres Craiova - Piteşti a fost ...
Simtel Team țintește să realizeze o cifră de afaceri consolidată de 296,1 milioane de lei și un profit net de 25,6 milioane de lei în 2023
Simtel Team țintește să realizeze o cifră de afaceri consolidată de 296,1 milioane de lei și un profit net de 25,6 ...
Simtel Team (BVB: SMTL), companie românească de inginerie și tehnologie listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București, ...
Șefa BCE asigură că băncile din zona euro sunt sigure, dar le cere liderilor politici să adopte un sistem de garantare a depozitelor
Șefa BCE asigură că băncile din zona euro sunt sigure, dar le cere liderilor politici să adopte un sistem de garantare ...
Banca Centrală Europeană a dat asigurări liderilor europeni că băncile din zona euro sunt sigure, dar le-a cerut să ...