1EUR = 4.8393 RON

Companii

Vânzările Coca-Cola HBC au crescut cu 4,5% în primul trimestru graţie îmbunătăţirii performanţelor din Rusia

Coca-Cola HBC, al doilea producător de băuturi Coca Cola din afara SUA, a raportat joi o creştere de 4,5% a vânzărilor, până la 1,38 miliarde de euro, în primul trimestru din acest an, în pofida faptului că Sărbătorile Pascale au căzut în al doilea trimestru în acest an, informează Reuters.

11 mai, 2017 | Agerpres

Numărul unităţilor vândute a crescut cu doar 0,7% până la 442,8 milioane lăzi, însă veniturile din vânzări s-au majorat cu 4,5%. Volumul vânzărilor a scăzut cu 3,6% pe pieţele dezvoltate dar a crescut cu 4% pe pieţele emergente, graţie revenirii pe creştere a vânzărilor în Rusia pentru prima dată în ultimele opt trimestre.

În România, volumul vânzărilor a înregistrat al nouălea trimestru de creştere consecutivă pentru toate categoriile, exceptând apa.

'Iniţiativele noastre comerciale continuă să dea rezultate şi ne cresc încrederea pentru restul anului', a declarat directorul general de la Coca-Cola HBC, Dimitris Lois.

Coca-Cola HBC a fost înfiinţată în Grecia în anul 1969 dar în 2013 a decis să-şi mute sediul fiscal din Grecia în Elveţia şi, de asemenea, a decis ca listarea principală a acţiunilor să se realizeze la Bursa de la Londra, în ideea de a-şi îmbunătăţi accesul la pieţele de capital.

Operaţiunile Coca-Cola HBC acoperă 28 de ţări, majoritatea din Europa, deservind peste 560 de milioane de oameni. Coca-Cola HBC România, membră a Grupului Coca-Cola Hellenic, este cea mai mare companie din industria băuturilor non-alcoolice din România. Coca-Cola HBC România are sediul social în Voluntari şi deţine trei fabrici de îmbuteliere pe teritoriul ţării, localizate în Ploieşti, Timişoara şi Vatra Dornei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO