1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

News

Vânzările de vacanţe pe litoral au crescut cu aproximativ 20% în primele cinci luni

Vânzările de vacanţe pe litoral efectuate prin intermediul agenţiilor de turism au crescut cu aproximativ 20% în primele cinci luni ale anului 2012, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat transmis vineri, de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

15 iun, 2012 | Agerpres

'Deoarece ne aflăm în plin sezon de achiziţionare a vacanţelor, rămânem fideli principiului de a informa constant publicul consumator de vacanţe. Într-o piaţă marcată de apariţia şi dispariţia a tot felul de entităţi care promovează şi oferă pachete turistice, sfătuim clienţii să se adreseze agenţiilor de turism membre ANAT pentru cumpărarea pachetelor de servicii turistice, în general şi a pachetelor de servicii turistice pe litoral, în mod special. Faţă de alte canale de distribuţie, agenţiile de turism membre ANAT oferă clienţilor siguranţă, acţionând conform legii, în baza licenţei de turism şi a contractului de călătorie, cu alte cuvinte turistul are cui să se adreseze în cazul apariţiei unor probleme la faţa locului', a declarat preşedintele ANAT, Corina Martin.

Potrivit sursei citate, agenţiile de turism membre ANAT au publicate preţuri în lei, care nu se modifică pe măsura creşterii cursului valutar euro/leu şi garantează locurile pentru turişti în baza contractelor pe care le au încheiate cu unităţile hoteliere.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO