1EUR = 4.7748 RON | Bucureşti 16 º

Companii

Vânzările grupului Legrand, prezent de 20 de ani pe piaţa românească, au crescut la 3,2 miliarde de euro în S1

Vânzările Legrand au crescut cu 8% în prima jumătate a anului, comparativ cu primele şase luni ale anului trecut, la 3,2 miliarde de euro. Profitul operațional ajustat a crescut și el cu şase puncte procentuale, reprezentând aproximativ 20% din totalul vânzărilor grupului.

02 aug, 2019 | ECONOMICA.net

În Europa, continent care însumează aproape 42% din vânzările totale ale grupului, Legrand a obținut rezultate pozitive atât în țările cu o economie matură, cât și în cele din Europa de Est.

"Aceste performanțe solide înregistrate în prima jumătate a anului ilustrează încă o dată calitatea modelului de business al companiei Legrand, precum și abilitatea grupului de a genera valoare pe termen lung. Mai mult, Legrand a continuat să seteze noi standarde în industrie odată cu lansarea gamelor conectate pentru case inteligente, dar și a unor soluții inovatoare privind distribuția energiei și infrastructurile digitale", a declarat Benoît Coquart, CEO-ul Legrand.

În aprilie 2019, Grupul a achiziționat Universal Electric Corporation, lider în sisteme de distribuție a energiei electrice pentru centre de date din SUA. Această achiziție a consolidat poziția companiei Legrand pe piața de centre de date din SUA.

Legrand este o companie specializată în infrastructuri electrice și digitale. Dezvoltă soluții complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale.

În România și Republica Moldova, Grupul Legrand este prezent de peste 20 de ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top dintre care cele mai reprezentative sunt: Legra, BTicino, Zucchini, Cablofil.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO