1EUR = 4.7550 RON | Bucureşti 22 º

After Business

Vânzările online la Dinamo - Barcelona: două bilete pe minut

Meciul dintre Dinamo Bucureşti şi FC Barcelona, din 11 august,  se va desfăşura cu casa închisă, dacă va continua ritmul de vânzare online din prezent, de două bilete pe minut, potrivit Ascend NetSolutions, citată de NoCash

15 iul, 2012 | Economica, NoCash | ECONOMICA.net

“În acest moment, au fost deja vândute 37,5% din biletele disponibile pentru partida demonstrativă dintre FC Dinamo Bucuresti şi  FC Barcelona, ce se va desfăşura pe 11 august, pe National Arena”, a declarat Mihai Păun, managerul general al companiei Ascend NetSolutions, citat de NoCash.

Ascend NetSolutions este o companie IT specializată în servicii de ticketing şi operatorul site-ului de vânzare online de bilete www.BileteNationalArena.ro.

Partida se va desfăşura cu casa închisă, dacă ţinem cont că mai este o lună până la eveniment, iar frecvenţa cu care vindem biletele pe platforma online operată de noi este, în medie, de unul la 28 de secunde”, a mai declarat acesta.

Preţul biletelor este între 99 lei la Peluza 1 şi 2, inel 3, şi ajung până la 935 lei la biletele categoria VIP 1. Cei interesaţi pot plasa maxim două comenzi, de maximum 10 bilete fiecare.

Plata biletelor se poate face online prin  cardurile Visa sau MasterCard, folosind platforma de tranzacţionare oferită de PayU Romania, potrivit NoCash.ro

NationalArena.ro a impus o limită de timp pentru finalizarea procesului de cumpărare. Clientul are aproximativ 20 de minute pentru a duce la bun sfârşit procesul de cumpărare.

Detalii în NoCash.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO