1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Vânzările Samsung România pe aer condiționat au crescut cu 170%

Samsung Electronics România anunță o creștere a vânzărilor pe segmentul sistemelor de aer condiționat de 170% pentru primele cinci luni ale anului 2013, conform studiilor GfK Consumer Choices. 

22 aug, 2013 | ECONOMICA.net

Astfel, pe o piață aflată în creștere cu 93% în primele cinci luni ale 2013, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, Samsung România a înregistrat o creștere peste media pieţei, oferind consumatorilor sisteme de top, cu funcții complexe, care înglobează tehnologii de ultimă generație.

Samsung România a ajuns la o cotă de piață de 27.4% în primele cinci luni ale anului, evoluţie la care au contribuit noile game de produse lansate, care răspund noilor cerințe legislative, potrivit cărora sistemele trebuie să dispună de tehnologia digital invertor.

 Aceasta scade consumul de energie electrică, reducând amprenta de carbon a locuințelor. Atunci când aparatul este în uz, tehnologia Smart Inverter menţine temperatura constantă, fără oprirea și pornirea continuă a compresorului, reducând astfel cantitatea de energie irosită și împiedicând în acest mod fluctuațiile de temperatură.

Românii sunt atrași de ideea de a investi în sisteme care pe termen lung îi ajută să realizeze economii substanțiale în ceea ce privește consumul de energie electrică. Aceasta tendință, de a încuraja electrocasnicele eco este susținutăși la nivel legislativ. Totodată, observăm un interes crescut pentru produse din ce în ce mai inteligente, care să răspundă nevoilor tot mai complexe ale consumatorilor noştri”, a declarat Claudiu Lapădat, Șeful diviziei Home Appliances în cadrul Samsung Electronics România.

Printre lansările din acest an se numără gama de top Samsung - seria K – care oferă posibilitatea de control a aparatului cu ajutorul smartphone-ului.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO