Vargha Moayed preia conducerea Departamentului de Asistenţă în Afaceri al EY România

Vargha Moayed s-a alăturat echipei EY România pentru a conduce Departamentului de Asistenţă în Afaceri al EY România, potrivit unui comunicat al companiei.
Economica.net - joi, 21 ian. 2016, 12:09
Vargha Moayed preia conducerea Departamentului de Asistenţă în Afaceri al EY România

Vargha Moayed a preluat mandatul de la Saulius Adomaitis care are un nou rol în dezvoltarea serviciilor de Asistenţă în afaceri, ca Partener EY în Orientului Mijlociu şi Africa de Nord.

Vargha este cetăţean canadian şi are peste 20 de ani de experienţă în consultanţă de management. Printre proiectele de anvergură în care a fost implicat se numără conducerea unui incubator high-tech pan-european, finanţat de Goldman Sachs în Paris, sau colaborarea cu Ipanema Technologies, pentru a reconstrui funcţiile de vânzări şi marketing ale companiei.

‘Venirea în România este o provocare importantă pentru mine, întrucât îmi dă ocazia să dezvolt experienţa acumulată în proiecte de consultanţă pe care le-am coordonat în întreaga lume. Am fost implicat în proiecte în Europa de Est pe parcursul ultimilor zece ani şi am înţeles în mod direct potenţialul pe care această piaţă îl are. Sunt încântat de oportunitatea de a dezvolta în continuare Departamentul de Asistenţă în Afaceri din cadrul EY România’, a declarat Vargha Moayed.

Vargha deţine o diplomă de licenţă în comerţ, obţinută la Ecole Superieure de Commerce de Montpellier şi o diplomă de Master în administrarea afacerilor, emisă de Wharton School din cadrul University of Pennsylvania, se arată în comunicat.

‘Piaţa serviciilor de consultanţă în afaceri din România s-a diversificat în mod constant în ultimii ani, atingând un grad mai înalt de sofisticare a acestor servicii. Departamentul nostru de Asistenţă în Afaceri a crescut şi s-a consolidat în tot acest timp, câştigând o serie de clienţi şi proiecte majore pe plan local. În acest context, Vargha va contribui pe mai departe la dezvoltarea Departamentului nostru de Asistenţă în Afaceri şi va coordona efortul multi-disciplinar prin care răspundem nevoilor clienţilor noştri’, a declarat Bogdan Ion, managing partner EY România.

Echipa de Asistenţă în Afaceri a EY România numără în prezent peste 120 de angajaţi care oferă companiilor locale şi internaţionale o paletă diversă de servicii integrate în reţeaua EY la nivel global, de la servicii pentru îmbunătăţirea performanţei, la managementul riscului şi consultanţă IT.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, are 212.000 de angajaţi care-şi desfăşoară activitatea în peste 700 de birouri deschise în 150 de ţări. EY a încheiat anul fiscal la 30 iunie 2015 cu venituri de aproximativ 28,7 miliarde de dolari.

În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 650 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale, cu birouri deschise în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România este cel mai dorit angajator în România dintre companiile Big 4, conform studiilor Trendence şi Catalyst.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Rata de incidență COVID-19 din București a scăzut la 2,26 la mie. Grădiștea rămâne singura localitate din Ilfov cu rată de peste 6 la mie
Rata de incidență COVID-19 din București a scăzut la 2,26 la mie. Grădiștea rămâne singura localitate din Ilfov cu ...
Rata de incidenţă a COVID-19 calculată la 14 zile pentru Bucureşti este, sâmbătă, de 2,26 de cazuri la mia de locuitori, ...
ECDC consideră că nivelul riscului ca noua tulpină COVID-19 să se răspândească în Europa e de la ridicat la foarte ridicat
ECDC consideră că nivelul riscului ca noua tulpină COVID-19 să se răspândească în Europa e de la ridicat la foarte ...
Riscul este "de la ridicat la foarte ridicat" ca noua variantă de COVID-19, numită Omicron şi detectată iniţial în ...
România a semnat Acordul de împrumut pentru o primă tranșă de aproape 15 miliarde de euro din PNRR
România a semnat Acordul de împrumut pentru o primă tranșă de aproape 15 miliarde de euro din PNRR
Acordul de împrumut prin Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă între Comisia Europeană (CE) şi România, pentru disponibilizarea ...