Vascar deschide primul magazin de tip concept store în cadrul Family Market Miroslava, din județul Iași

Vascar, unul dintre principalii producători locali de preparate din carne și conserve, anunță lansarea celui mai modern magazin propriu, în cadrul proiectului comercial Family Market Miroslava, din județul Iași. Compania ajunge astfel la o rețea de 19 unități în regiunea Moldova.
Ion Dobreanu - lun, 18 iul. 2022, 19:08
Vascar deschide primul magazin de tip concept store în cadrul Family Market Miroslava, din județul Iași

Noul magazin are o suprafață de 92 mp și reprezintă o investiție de peste 120.000 de euro.

„Credem în potențialul regional și dorim să susținem dezvoltarea comunităților locale din jurul marilor orașe, un trend global âce va deveni tot mai vizibil. Am ales Family Market Miroslava pentru că ne oferă cadrul potrivit pentru un magazin concept unde cumpărătorii să beneficieze de o experiență deosebită. Ne propunem ca până la finalul anului să deschidem alte două magazine proprii, consolidarea rețelei de magazine fiind pentru noi o direcție de business importantă”, a declarat Vlad Ciuburciu, director general Vascar.

Proiectul are la bază o poveste a brandului bazată pe tradiție, calitate și inovație și reflectă cele mai noi tendințe din retailul modern, de la arhitectura spațiului, la materiale, culori și funcționalități. Noua locație oferă o gamă variată de mezeluri premium, o selecție extinsă de carne fresh și produse din carne pentru grătar, vinuri alese dar și alte produse de calitate la prețuri atrăgătoare.

Vascar a înregistrat la finalul anului 2021 o cifră de afaceri de 21 de milioane de euro. În prezent, veniturile din rețeaua proprie de magazine reprezintă peste 30% din cifra de afaceri a companiei.

Despre Vascar

Înfiintată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție susținută pe o piață competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 400 de angajati, iar compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 19 magazine proprii în regiunea Moldova, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Cea mai mare centrală nucleară din lume stă nefolosită, deși cererea de energie este în creștere
Cea mai mare centrală nucleară din lume stă nefolosită, deși cererea de energie este în creștere
Japonia avea planuri mari legate de energia nucleară înainte de tsunamiul din 2011, care a condus la dezatrul de la Fukushima. Acum, o dezbatere privind repornirea celei mai mari instalații......
Maersk a îmbunătăţit estimările privind profitul anual, datorită cererii solide de transport de containere pe plan global
Maersk a îmbunătăţit estimările privind profitul anual, datorită cererii solide de transport de containere pe plan ...
Compania daneză A. P. Moller Maersk A/S a revizuit în creştere estimările privind profitul anual, în urma majorării ...
Preţurile producţiei industriale au scăzut cu 4% în aprilie – date INS
Preţurile producţiei industriale au scăzut cu 4% în aprilie – date INS
Preţurile producţiei industriale pe total (piaţa internă şi piaţa externă) au scăzut cu 4% în luna aprilie 2024, ...
Orange extinde rețeaua 5G+ la Pitești
Orange extinde rețeaua 5G+ la Pitești
Orange continuă extinderea rețelei sale 5G/5G+ la nivel național și, începând de marți, oferă locuitorilor, autorităților ...