Veeam Software vrea să își mărească personalul cu 50% în acest an şi îşi extinde birourile din Bucureşti

Veeam Software, lider în Cloud Data Management, se extinde cu 2.300 mp în Business Garden București, pentru a-și găzdui echipa din România, aflată în creștere. Compania și-a propus să își mărească personalul cu 50% în acest an, ajungând astfel la 600 de angajați la sfârșitul anului 2019, față de 400 la începutul anului.
Economica.net - mar, 03 sept. 2019, 08:39
Veeam Software vrea să își mărească personalul cu 50% în acest an şi îşi extinde birourile din Bucureşti

Noul spațiu de birouri, amplasat într-o clădire modernă A + construită recent în apropierea zonei ușor accesibile Grozăvești, adaugă 250 de stații de lucru pentru a răspunde extinderii echipei locale a companiei Veeam în următorii trei ani. Împreună cu cele trei etaje ocupate în AFI Park 5, Veeam Software atinge aproape 7.500 mp în România.

„Am crescut într-un ritm foarte rapid la nivel local, evoluând de la zero la o companie cu peste 400 de oameni în numai trei ani. Extinderea spațiului nostru de lucru a fost un pas natural, întrucât intenționăm să continuăm creșterea echipei locale, prin recrutarea unor oameni valoroși și talentați în hub-ul nostru. Prin urmare, aceștia pot construi o carieră completă, urmând toate fazele ciclului de viață al produsului: de la marketing la vânzări, finanțe și asistență tehnică. Suntem hotărâți să le oferim angajaților noștri un traseu clar de creștere și dezvoltare în cadrul companiei, oferindu-le oportunități constante de a evolua și de a dobândi noi abilități. Drept urmare, peste 20% dintre angajații noștri au fost promovați, atât pe verticală, cât și pe orizontală de când am început operațiunile în România”, a declarat Andrei Romanescu, Managing Director Veeam Software Romania.

Filiala românească a Veeam Software este cel mai mare hub Veeam din Europa. Compania găzduiește un mediu de lucru multicultural, reunind 17 naționalități care vorbesc 19 limbi diferite.

Compania caută mereu să atragă talente care să se alăture echipei sale, atât proaspeți absolvenți, cât și profesioniști cu experiență care vizează o carieră în vânzări, marketing, finanțe sau asistență tehnică. Angajații au un pachet de beneficii și avantaje, alcătuit din două componente: una fixă, care include beneficii precum servicii de asistență medicală și bonuri de masă și una flexibilă, care permite fiecărui angajat să aleagă dintre o serie de beneficii care se potrivesc nevoilor lor.

Componenta flexibilă include beneficii precum servicii de îngrijire dentară, locuri de parcare sau abonament la sală. Compania actualizează frecvent pachetul de beneficii pentru a răspunde mai bine nevoilor membrilor echipei. Ca atare, anul acesta compania a conceput un upgrade la beneficiile serviciilor de asistență medicală și a crescut valoarea tichetelor de masă, în timp ce intenționează să adauge încă două beneficii, respectiv asigurare pentru copiii angajaților și abonament pentru cărți.

Veeam este liderul mondial în Gestionarea Inteligentă a Datelor pentru companii (the Hyper-Available Enterprise). Compania are peste 320.000 de clienți în întreaga lume, inclusiv 80% din companiile Fortune 500 și 66% din cele Global 2000. Ecosistemul global al companiei include 59.000 de parteneri; Cisco, HPE, and NetApp ca distribuitori exclusivi și aproape 21.000 de furnizori de servicii de cloud și servicii. Cu sediul în Baar, Elveția, Veeam are birouri în peste 30 de țări.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Alegeri prezidenţiale în Franţa: Macron ar putea pierde în turul al doilea în faţa conservatoarei Pecresse – Sondaj
Alegeri prezidenţiale în Franţa: Macron ar putea pierde în turul al doilea în faţa conservatoarei Pecresse – ...
Candidata partidului conservator Les Républicains, Valérie Pécresse, urca la 20% din intenţiile de vot în primul tur ...
Dosarul Rompetrol Rafinare – Din declaraţiile inculpaţilor se pot reţine aspecte ce vin în sprijinul probelor administrate (motivare)
Dosarul Rompetrol Rafinare – Din declaraţiile inculpaţilor se pot reţine aspecte ce vin în sprijinul probelor administrate ...
Din declaraţiile inculpaţilor în dosarul instrumentat de DIICOT Ploieşti privind operaţiuni de ecologizare executate ...
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 8.12.2021
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 8.12.2021
Euro a început ziua aproape de cursul anunţat ieri de BNR. Dolarul scade la 4,38 lei.