Veeam Software vrea să își mărească personalul cu 50% în acest an şi îşi extinde birourile din Bucureşti

Veeam Software, lider în Cloud Data Management, se extinde cu 2.300 mp în Business Garden București, pentru a-și găzdui echipa din România, aflată în creștere. Compania și-a propus să își mărească personalul cu 50% în acest an, ajungând astfel la 600 de angajați la sfârșitul anului 2019, față de 400 la începutul anului.
Economica.net - mar, 03 sept. 2019, 08:39
Veeam Software vrea să își mărească personalul cu 50% în acest an şi îşi extinde birourile din Bucureşti

Noul spațiu de birouri, amplasat într-o clădire modernă A + construită recent în apropierea zonei ușor accesibile Grozăvești, adaugă 250 de stații de lucru pentru a răspunde extinderii echipei locale a companiei Veeam în următorii trei ani. Împreună cu cele trei etaje ocupate în AFI Park 5, Veeam Software atinge aproape 7.500 mp în România.

„Am crescut într-un ritm foarte rapid la nivel local, evoluând de la zero la o companie cu peste 400 de oameni în numai trei ani. Extinderea spațiului nostru de lucru a fost un pas natural, întrucât intenționăm să continuăm creșterea echipei locale, prin recrutarea unor oameni valoroși și talentați în hub-ul nostru. Prin urmare, aceștia pot construi o carieră completă, urmând toate fazele ciclului de viață al produsului: de la marketing la vânzări, finanțe și asistență tehnică. Suntem hotărâți să le oferim angajaților noștri un traseu clar de creștere și dezvoltare în cadrul companiei, oferindu-le oportunități constante de a evolua și de a dobândi noi abilități. Drept urmare, peste 20% dintre angajații noștri au fost promovați, atât pe verticală, cât și pe orizontală de când am început operațiunile în România”, a declarat Andrei Romanescu, Managing Director Veeam Software Romania.

Filiala românească a Veeam Software este cel mai mare hub Veeam din Europa. Compania găzduiește un mediu de lucru multicultural, reunind 17 naționalități care vorbesc 19 limbi diferite.

Compania caută mereu să atragă talente care să se alăture echipei sale, atât proaspeți absolvenți, cât și profesioniști cu experiență care vizează o carieră în vânzări, marketing, finanțe sau asistență tehnică. Angajații au un pachet de beneficii și avantaje, alcătuit din două componente: una fixă, care include beneficii precum servicii de asistență medicală și bonuri de masă și una flexibilă, care permite fiecărui angajat să aleagă dintre o serie de beneficii care se potrivesc nevoilor lor.

Componenta flexibilă include beneficii precum servicii de îngrijire dentară, locuri de parcare sau abonament la sală. Compania actualizează frecvent pachetul de beneficii pentru a răspunde mai bine nevoilor membrilor echipei. Ca atare, anul acesta compania a conceput un upgrade la beneficiile serviciilor de asistență medicală și a crescut valoarea tichetelor de masă, în timp ce intenționează să adauge încă două beneficii, respectiv asigurare pentru copiii angajaților și abonament pentru cărți.

Veeam este liderul mondial în Gestionarea Inteligentă a Datelor pentru companii (the Hyper-Available Enterprise). Compania are peste 320.000 de clienți în întreaga lume, inclusiv 80% din companiile Fortune 500 și 66% din cele Global 2000. Ecosistemul global al companiei include 59.000 de parteneri; Cisco, HPE, and NetApp ca distribuitori exclusivi și aproape 21.000 de furnizori de servicii de cloud și servicii. Cu sediul în Baar, Elveția, Veeam are birouri în peste 30 de țări.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi pentru a protesta împotriva austerităţii din educaţie
Guvernul argentinian a redus bugetul universităţilor publice cu 71% – Sute de mii de oameni au ieşit pe străzi ...
Sute de mii de oameni au ieşit marţi pe străzi în Argentina pentru a protesta împotriva reducerilor de cheltuieli în domeniul învăţământului superior, relatează dpa....
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc în regiuni ruse după atacuri cu drone dinspre Ucraina – autorităţi ruse
Infrastructuri energetice au luat foc miercuri în regiunea rusă Smolensk, la circa 400 de km de frontiera cu Ucraina, după ...
Ordinea mondială construită după 1945 este „în pragul distrugerii” – Amnesty International
Ordinea mondială construită după 1945 este „în pragul distrugerii” – Amnesty International
 Ordinea mondială construită după 1945 este "în pragul distrugerii", a avertizat secretara generală a Amnesty International, ...
Biden doreşte să trimită arme în Ucraina „chiar din această săptămână”
Biden doreşte să trimită arme în Ucraina „chiar din această săptămână”
Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat marţi că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în ...