Venituri cu 400% mai mari pentru șoferii eTukTuk – Este noul cripto proiect o investiție avantajoasă? (P)

Piața crypto continuă să ne uimească prin noi proiecte cu concepte unice. eTukTuk este în topul noilor apariții, fiind un proiect crypto ecologic care a fost conceput pentru a combate poluarea aerului cu CO2, în special, în Asia de Sud-Est.
Ion Dobreanu - mar, 06 feb. 2024, 10:19
Venituri cu 400% mai mari pentru șoferii eTukTuk - Este noul cripto proiect o investiție avantajoasă? (P)

Proiectul de vehicule electrice reprezintă un ecosistem format din taxiuri cu 3 roți care funcționează pe bază de electricitate și o rețea de stații de încărcare. eTukTuk a creat primul vehicul electric (VE) din lume care operează pe blockchain și are integrat un sistem de plată de tip ”peer-2-peer”.

Un ecosistem ”peer-to-peer” dezvoltat de mai bine de 5 ani

Se estimează că eTukTuk va deschide calea unei revoluții în domeniul transportului în economiile în curs de dezvoltare. eTukTuk a fost lansat după o perioadă impresionantă de cinci ani de cercetare și dezvoltare.

Aceste eforturi se reflectă în costurile operaționale și de întreținere mai mici, un sistem de ghidare AI, un design de tip roll-cage, precum și baterii LFP. Fabricat din aproximativ 200 de componente, vehiculul electric poate fi produs la nivel local, ceea ce reduce considerabil costurile inițiale de achiziție.

Având în vedere că majoritatea populației din țările precum Sri Lanka, Africa de Sud și India nu-și pot permite vehicule electrice sau chiar vehicule personale, o abordare largă, pe care o adoptă majoritatea mărcilor de vehicule electrice, cu siguranță nu va funcționa aici.

Din acest motiv, eTukTuk are scopul de a transforma sistemul de transport public, mai întâi în Sri Lanka și apoi în întreaga lume.

eTukTuk oferă o abordare optimizată a infrastructurii VE, permițând unei game largi de utilizatori să beneficieze de ecosistem. Platforma se adresează unei game divrese de utilizatori – de la șoferi de Tuk-Tuk-uri, până la gameri și investitori cripto.

eTukTuk este un proiect de blockchain, care folosește tehnologia Web3 pentru a gestiona sistemele de taxare și de plată. Tranzacțiile, în special achitarea taxelor și încasarea recompenselor, sunt facilitate cu ajutorul token-urilor native, TUK, care se află în prezent în faza de pre-vânzare.

Venituri cu 400 ori mai mari pentru șoferi

Utilizarea eTukTuks în locul Tuk-Tuks-urilor tradiționale reduce costurile de administrare și de întreținere, sporind veniturile preconizate ale șoferilor cu 400% în comparație cu cele ale șoferilor de Tuk-Tuk-uri tradiționale. Toate plățile se efectuează cu tokenuri TUK.

Partenerii locali, câștigă recompense sub formă token-uri TUK pentru gestionarea stațiilor de încărcare din întreaga țară, ceea ce permite extinderea veniturilor acestora dincolo de granițele țărilor din lumea a treia.

Rețeaua de plăți eTukTuk, bazată pe blockchain, utilizează Power Stakers pentru securitate sporită, aducând totodată venituri pasive fără a fi nevoie de prezență locală. De asemenea, utilizatorii eTukTuk pot genera venituri alternative printr-un joc de tip „play-to-earn”, similar cu Crazy Taxi, care la moment este în curs de dezvoltare.

Tuk-Tuk-urile tradiționale, care sunt cel mai larg răspândite în țările respective, din cauza accesibilității atât pentru șoferi cât și pentru pasageri, sunt cunoscute pentru amprenta uriașă de carbon, care o depăște chiar și pe cea a mașinilor pe bază de combustibil intern.

Aceste mijloace de transport oferă posibilitatea de a călători confortabil pe distanțe scurte și sunt parte esențială a economiilor urbane din țările în curs de dezvoltare.

Cu toată indispensabilitatea sa, potrivit unui articol al CNBC, peste 270 de milioane de Tuk-Tuk-uri clasice și alte vehicule similare contribuie zilnic la înrăutățirea drastică a aerului pe care îl respiră populația din țările în curs de dezvoltare.

Cumpără eTukTuk

Are eTukTuk un viitor plauzibil și care sunt beneficiile pentru investitori?

Viziunea eTukTuk țintește un mediu mai curat și economie prosperă la nivel global. Este unul din puținele proiecte cu un caz de utilitate relevant pentru mediul înconjurător și unicul la moment, care intenționează integrarea blockchain-ului la scară largă.

Mai mult, eTukTuk este unul dintre primele proiecte care oferă o perspectivă solidă de transformare a sectorului transportului public în țările în curs de dezvoltare. Bazat pe un sistem de plăți și recompense ”peer-to-peer”, ecosistemul verde luptă pentru un viitor mai echitabil și mai sustenabil, printr-o abordare colaborativă.

Investitorii pot capitaliza potențialul vast de creștere al eTukTuk în două moduri.

În primul rând, prin deținerea de token-uri $TUK, care se preconizează că vor crește de la 10X la 50X în decursul unui an, în funcție de condițiile generale ale pieței.

În al doilea rând, prin miza token-urilor TUK. Dashboard-ul dedicat mizei a fost implementat deja, permițându-le investitorilor participanți la pre-vânzare să profite din timp de APY-urile ridicate. Mecanismul de miză le oferă o cale pasivă de a-și crește activele și de a le proteja în mare parte împotriva volatilităților mai ample ale pieței.

Pre-vânzarea TUK este în plină desfășurare. Iar din moment ce fiecare nouă etapă a pre-vânzării este însoțită de o majorare a prețului, investitorii sunt îndrumați să achiziționeze din timp token-urile, la prețuri reduse.

Cumpără eTukTuk

Te-ar mai putea interesa și
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste masive
Parisul ia noi măsuri în favoarea fermierilor pentru a încheia criza apărută la începutul anului, care a dus la proteste ...
Guvernul francez a dat sâmbătă publicităţii o serie de măsuri suplimentare în favoarea agricultorilor, în speranţa că va încheia odată pentru totdeauna criza apărută la începutul......
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea Bulevardului Ghencea
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea ...
Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a atribuit contractul pentru ...
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub ...
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...