Veniturile Immofinanz de pe piaţa din România: 47 de milioane de euro

Proprietăţile deţinute şi închiriate de Immofinanz în România generează 8% din veniturile totale din închirieri ale grupului.
Andrada Ghira - lun, 06 aug. 2012, 12:41
Veniturile Immofinanz de pe piaţa din România: 47 de milioane de euro

Veniturile Immofinanz din închirieri în România au crescut de la 46,9 milioane de euro la 47,1 milioane de euro la sfârşitul lunii aprilie 2012, şi reprezintă 8% din veniturile totale din închirieri ale grupului, se arată într-un comunicat al Immofinanz.

În ceea ce priveşte veniturile din dezvoltarea de proprietăţi, acestea au fost de 19,8 milioane de euro, înainte de efectele cursului valutar înregistrate în anul financiar 2011/2012. Acest lucru reflectă o creştere faţă de anul anterior (-17 milioane de euro) şi se datorează reevaluării câştigurilor.

La nivel de Grup, România contribuie cu 41,1% din totalul de venituri din dezvoltarea de proprietăţi înainte de efectele cursului valutar. Astfel, rezultatele operaţiunilor din România s-au îmbunătăţit de la 17 milioane de euro la 46,8 milioane, ceea ce reprezintă 9,8% din rezultatele operaţionale totale ale Immofinanz Group.

Profitul operaţional înregistrat în România reprezenta 91,1 milioane euro la sfârşitul anului 2011/2012. Rezultatele pentru Romania includ rezultatele financiare ale Adama.

Proprietăţile Immofinaz Group în România reprezintă 10% din portofoliul total al companiei. Grupul deţine în România 88 de proprietăţi (18 investiţii finalizate, 60 de proiecte în curs de analiză şi 10 în curs de dezvoltare), cu o valoare de 1.034,5 milioane de euro (679,2 milioane – investiţiile finalizate, 38,7 milioane euro – proiecte în curs de analiză şi 316,5 milioane – proiectele în curs de dezvoltare). Portofoliul curent de investiţii este constituit din nouă clădiri de birouri (12,9% din totalul portofoliului de clădiri de birouri), 6 proprietăţi în zona de retail (10,1% din întregul portofoliu de retail) şi 3 centre logistice (2,9% din întregul portofoliu de logistică).

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...