Veridion organizează un concurs de algoritmi, cu premii totale de 15.000 euro

Veridion, companie românească de Big Data, în colaborare cu Banca Transilvania, anunță organizarea celei de-a doua ediții a hackatonului "Hacking Big Numbers", între 5 și 7 aprilie.
Lidia Neagu - joi, 29 feb. 2024, 18:39
Veridion organizează un concurs de algoritmi, cu premii totale de 15.000 euro

Evenimentul se concentrează pe aplicarea practică a cunoștințelor în analiza datelor și inteligență artificială pentru a răspunde la provocări reale, venite din partea Veridion și a partenerilor săi, cu premii totale de 15.000 de euro. De asemenea, participanții vor putea sa se înscrie intr-un turneu bazat pe conceptul de 20 de întrebări, adaptat pentru a explora date de companie cu ajutorul tehnologiilor de Machine Learning (ML).

„Participarea la un hackathon poate fi motivată de dorința de a câștiga premii sau de a întâlni mentori inspiraționali, însă valoarea adăugată reală vine din oportunitatea de a interacționa cu persoane cu mentalități similare. Astfel de evenimente oferă șansa unică de a construi conexiuni semnificative cu antreprenori, investitori și profesioniști talentați, accelerând progresul personal și profesional printr-o rețea extinsă de contacte valoroase”, spune Florin Tufan, CEO Veridion.

Veridion utilizează tehnologia de inteligență artificială (AI) pentru a analiza miliarde de pagini web pe săptămână, cu scopul de a construi și menține o bază de date cu adevărat precisă, la scară globală, de date despre companii.

Bazele de date obținute astfel pot fi apoi utilizate de companii pentru găsirea de furnizori, automatizarea proceselor de ”underwriting”, modelare de risc, cercetare de piață, etc.

Ediția precedentă

Prima ediție din iulie anul trecut a cunoscut 14 echipe care au intrat în competiție, cu AIsite câștigând premiul principal și bounty-ul pentru Website Generation Challenge, totalizând 7.500 de euro, pentru soluția lor inovatoare de modernizare automată a site-urilor web.

Aproximativ 70% dintre participanții la prima ediție au provenit din domenii tehnice, și anume dezvoltare software, inginerie, analiză de date și administrare IT, subliniind accentul evenimentului pe tehnologie avansată și inovație.

Ce aduce nou ediția aceasta?

Această nouă ediție se distinge prin parteneriate noi, provocări captivante, premii substanțiale, mentorat de excepție și angajamentul direct al echipei ML Veridion. Participanții pot opta pentru înscriere individuală sau în echipe de 3-5 persoane și sunt încurajați să-și aducă propriile idei sau să accepte challenge-uri de la parteneri.

Hackathon-ul vine cu o nouă provocare: un turneu bazat pe conceptul de 20 de întrebări, reinventat pentru a explora date de companie cu ajutorul tehnologiilor de Machine Learning (ML). Participanții vor aplica metode de analiză de date și raționament logic pentru a dezvălui informații ascunse ale companiilor, testându-și abilitățile tehnice și creativitatea.

Resurse și premii

O gamă largă de resurse va fi disponibilă pentru participanți, inclusiv acces la date detaliate despre companii, API-uri ChatGPT, și infrastructură dedicată. Proiectul digital care rezolvă cel mai bine din punct de vedere tehnic o problemă reală va fi recompensat cu 5.000 de euro, plus premii specifice pentru fiecare provocare.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul dedicat hackathonului, unde vă puteți înregistra gratuit până la 05.04.2024: https://veridion.com/hackingbignumbers/, fie că aveți deja o echipă sau nu.

Veridion este un furnizor de date de nouă generație specializat în date firmografice, care menține o bază de date actualizată săptămânal de peste 80 de milioane de profiluri de companii.

 

Te-ar mai putea interesa și
Câștigurile realizate de Grecia din turism au crescut în primele două luni din an cu 24,5%
Câștigurile realizate de Grecia din turism au crescut în primele două luni din an cu 24,5%
Veniturile Greciei din turism au crescut în primele două luni din acest an cu 24,5%, arată datele oficiale publicate vineri, ceea ce a ajutat la moderarea deficitului de cont curent, informează......
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas ...
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...