Verifone, care a cumpărat 2Checkout, extinde echipa de la Bucureşti cu încă 100 specialişti IT

Verifone România, lider fintech de soluții complete de plată și comerț la nivel global, își extinde operațiunile în Centrul de inovare din București. La un an de prezență pe piața locală, prin achiziţia companiei 2Checkout, Verifone își intensifică eforturile pentru a crește echipa de cercetare și inovare şi anunţă că intenționează să angajeze încă 100 de specialiști în cursul anului viitor. 
Lidia Neagu - mie, 06 oct. 2021, 15:52
Verifone, care a cumpărat 2Checkout, extinde echipa de la Bucureşti cu încă 100 specialişti IT

În acest moment, în centrul din București lucrează aprope 400 de angajați, iar în cursul anului următor, compania intenționează să mai angajeze încă 100. Specialiștii români vor avea astfel ocazia să fie implicați și să contribuie la proiecte globale și produse inovative din domeniul plăților și al comerțului digital, în toate aspectele sale.

De asemenea, compania oferă programe dedicate de dezvoltare pentru angajați. Întrucât 40% din echipa din București este formată din specialiști în tehnologie, o bună parte dintre aceste programe le este adresată lor.

Posturile vor fi disponibile în domenii variate: Software, Product Management, Digital Sales, Customer Support și Finance.

“Proiectele dezvoltate în București implică cele mai noi tehnologii, de la soluții de cloud și microservicii până la criptomonede. Angajații noștri de aici au ocazia să lucreze cu unii dintre cei mai mari experți în domeniu, contribuind astfel la viitorul industriei de comerț electronic”, a declarat Peyton O’Connor, Head of Human Resources, Verifone. “Cele peste 60 de patente pe an trimise spre brevetare, create de echipa noastră de Global Engineering, reprezintă o dovadă a procesului de inovare în care este implicată compania”, a mai adăugat ea.

Verifone dezvoltă o platformă globală unificată de soluții de plată și comerț electornic pentru a oferi clienților săi și cumpărătorilor finali o experiență desăvârșită la finalul achizițiilor, indiferent de modul cum se efectuează plata, online sau offline, cu cardul sau alte metode. În portofoliul global al companiei se găsesc soluții de plată foarte variate, de la clasicele terminale de plată, până la kiosk-uri de comandă din rețelele fast-food, tablete sau display-uri în taxiuri sau softuri specializate pentru plată.

“De la preluarea companiei 2Checkout, peste 10% din echipa inițială a fost promovată în cursul anului trecut, unii dintre angajați preluând roluri la nivel global în cadrul organizației. De asemenea, compania promovează o cultură incluzivă, care încurajează creșterea rolului femeilor în domeniul Tech. Există chiar un program dedicat în acest sens, Women Mentorship. Ediția din acest an a implicat peste 30 de mentori și persoane mentorate, dintre care 10% au fost din România”, a mai declarat Peyton O’Connor.

De asemenea, în cadrul Verifone, angajații au ocazia de a lucra într-unul din cele peste 100 de birouri pe care compania le are la nivel global. Verifone România oferă și un program de internship dedicat tinerior. Anul acesta, 9 interni au beneficiat de acest program, iar 5 dintre ei au fost angajați pe poziții permanente.

În contextul pandemic actual, echipa își desfășoară activitatea remote, prezența la birou fiind benevolă.

Verifone este lider fintech de solutii complete de plata si comert la nivel global ce deserveste cele mai mari si cunoscute branduri de retail din lume, institutii financiare majore, cat si direct catre mai mult de 600,000 de comercianti.

Te-ar mai putea interesa și
Raed Arafat a cerut verificări în spitale, dacă sunt pregătite pentru o pană de curent
Raed Arafat a cerut verificări în spitale, dacă sunt pregătite pentru o pană de curent
Şeful Departamentuui pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a explicat că românii trebuie să fie pregătiţi de o pană de curent majoră, mai ales că urmează să se instaleze iarna,......
Cheltuielile cu cercetarea au fost în 2021 de sub 0,5% din PIB în 2021 – INS
Cheltuielile cu cercetarea au fost în 2021 de sub 0,5% din PIB în 2021 – INS
Cheltuielile totale efectuate, în anul 2021, pentru activitatea de cercetare-dezvoltare au însumat 5,616 miliarde lei, ...
România va participa la reconstrucția Ucrainei prin proiecte europene, dar și naționale – ambasador
România va participa la reconstrucția Ucrainei prin proiecte europene, dar și naționale – ambasador
România se va implica în procesul de reconstrucţie a Ucrainei prin proiecte dirijate de Comisia Europeană, ca parte comună ...
Romsilva a vândut 1,63 mil. mc lemn de foc pentru populație în primele zece luni, cu 26% mai mult
Romsilva a vândut 1,63 mil. mc lemn de foc pentru populație în primele zece luni, cu 26% mai mult
Regia Naţională a Pădurilor (RNP) - Romsilva a vândut, în primele 10 luni ale acestui an, 1,63 milioane de metri cubi ...