1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Verizon va cumpăra Yahoo - Bloomberg

Verizon Communications, cel mai mare operator de telefonie mobilă din SUA, este aproape de achiziţionarea operaţiunilor de bază ale gigantului din domeniul Internetului Yahoo, depăşind ofertele rivale, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

22 iul, 2016 | Agerpres

Cele două companii ar putea anunţa tranzacţia în următoarele zile, susţin sursele. Verizon şi Yahoo desfăşoară negocieri exclusive, tranzacţia încă nu a fost finalizată, au adăugat sursele.

Un reprezentant al Verizon a refuzat să comenteze informaţia.

Recent, CNBC a informat că ultima ofertă de 3,5 miliarde de dolari făcută de Verizon a fost devansată de mai multe oferte care au depăşit pragul de cinci miliarde de dolari. Printre părţile ce au depus oferte se află atât Verizon şi AT&T, cât şi un grup condus de fondatorul Quicken Loans, Dan Gilbert, care beneficiază de sprijinul lui Warren Buffett, dar şi fondul TPG Capital şi un consorţiu compus din Bain Capital Private Equity şi Vista Equity Partners Management.

Verizon ar fi interesat să combine operaţiunile Yahoo cu cele ale AOL, pe care le-a achiziţionat anul trecut cu suma de 4,4 miliarde de dolari.

La rândul său, AT&T încearcă să ajungă din urmă Verizon şi să îşi extindă oferta de conţinut video mobil.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO