Vertiv finalizează achiziția E&I Engineering Ireland Limited și a afiliatului său, Powerbar Gulf LLC

Vertiv Holdings, furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a anunțat astăzi că a finalizat cu succes achiziția anunțată anterior a E&I Engineering Ireland Limited, o companie privată pe acțiuni înregistrată în Irlanda și afiliatul acesteia, Powerbar Gulf LLC, o investiție străină directă, o societate cu răspundere limitată care nu este situată în zona liberă înregistrată în Zona Economică Ras Al Khaimah-Guvernul Ras Al Khaimah.
Lidia Neagu - mie, 03 nov. 2021, 16:42
Vertiv finalizează achiziția E&I Engineering Ireland Limited și a afiliatului său, Powerbar Gulf LLC

„Suntem încântați să urăm bun venit echipei E&I în cadrul Vertiv,” a declarat Rob Johnson, directorul executiv al Vertiv. „De-a lungul acestui proces, am afirmat constant că impresionanta echipă E&I este extrem de talentată și de capabilă. Această achiziție este un exemplu real a două companii care se unesc pentru a-și amplifica capacitatea colectivă de a crea valoare pentru clienți, angajați și acționari.”

Philip O’Doherty, fondatorul E&I, care va rămâne la Vertiv, a spus: „Aceasta este o oportunitate grozavă pentru clienții și angajații E&I. Unificarea a două afaceri complementare, cu reputație pe piață, pentru a înființa o organizație globală respectată, orientată spre rezultate, care poate oferi infrastructură digitală critică și soluții de continuitate în țări din întreaga lume, nu părea posibilă când am înființat E&I în urmă cu 35 de ani. Cu toate acestea, astăzi, prin unificarea oficială a Vertiv și E&I, acest lucru a devenit realitate.”

Vertiv asigură simultan hardware-ul, software-ul, statisticile şi continuitatea serviciilor pentru ca aplicaţiile vitale ale clienţilor să funcţioneze constant, să aibă performanţe optime şi să se dezvolte odată cu nevoile afacerii lor. Vertiv răspunde celor mai importante provocări în ceea ce priveşte centrele de date de astăzi, reţelele de comunicare şi facilităţile comerciale şi industriale cu un portofoliu de soluţii pentru energie, climatizare, infrastructură IT şi servicii, începând de la cloud și până la marginea reţelelor. Cu sediul în Columbus, Ohio, SUA, Vertiv are în jur de 21.000 de angajaţi şi îşi desfăşoară activitatea în peste 130 de ţări.

Grupul E&I Engineering este un furnizor global de sisteme electrice de comutare și soluții de distribuție a energiei, cu un istoric dovedit în ceea ce privește calitatea, expertiza tehnică și serviciul clienți. Cu unități de producție în Irlanda, SUA și Emiratele Arabe Unite, E&I poate proiecta, livra și instala la scară globală. E&I este recunoscut la nivel global ca lider în industria distribuției de energie. O gamă extinsă de produse, servicii tehnice specializate și un accent hotărât pe serviciul clienți oferă un serviciu de neegalat, care oferă siguranță tuturor clienților. Toate produsele sale sunt fabricate intern, asigurându-se că toate corespund specificațiilor cerute și sunt viabile din punct de vedere comercial și adecvate scopului.

Te-ar mai putea interesa și
”Nu este prea târziu pentru ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei – secretarul general al NATO
”Nu este prea târziu pentru ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei – secretarul general ...
"Nu este prea târziu ca Ucraina să câştige" în războiul împotriva Rusiei, cu condiţia ca Occidentul să-şi respecte promisiunile de a-i furniza mai multe arme, a declarat joi secretarul......
Înjumătățirea Bitcoin a dus la o creștere a cererii de monede meme (P)
Înjumătățirea Bitcoin a dus la o creștere a cererii de monede meme (P)
Mult anticipata și discutata înjumătățire a cantității disponibile de Bitcoin a avut loc în 20 aprilie. Această ...
Grecia exclude trimiterea în Ucraina a unor sisteme de apărare antiaeriană
Grecia exclude trimiterea în Ucraina a unor sisteme de apărare antiaeriană
 Prim-ministrul elen Kyriakos Mitsotakis a declarat că Grecia nu poate oferi Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană ...
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Slăbiciunile economiei germane îşi vor face simţite efectele asupra pieţei muncii, iar numărul şomerilor ar urma să ...