1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

Companii

Veste bună pentru locuitorii din sud-vestul Capitalei: a fost emis ordinul de începere pentru Pasajul Domneşti

Vineri, 5 ianuarie, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a emis Ordinul de Începere pentru realizarea obiectivului "Proiectare şi execuţie Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti".

 

05 ian, 2018 | ECONOMICA.net

Durata contractului este de 51 de luni, dintre care 3 luni proiectare, 24 luni execuţie si 24 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

Pe 10 mai 2017, CNAIR şi Asocierea STRACO GRUP - COMNORD - SPECIALIST CONSULTING au semnat contractul aferent acestui obiectiv.

Valoarea contractului de lucrări este de 91,55 milioane de lei, fără TVA.

Ordinul de începere pentru construcţia pasajului Domneşti va fi dat în prima săptămână din luna ianuarie 2018, nimic nu mai poate interveni în realizarea obiectivului, a declarat la sfârşitul anului trecut directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Ioniţă.

Configurat sub formă de sens giratoriu, pasajul va fi construit la intersecţia dintre strada Prelungirea Ghencea - DJ602 şi Centura Bucureşti şi are ca principal scop fluidizarea traficului rutier în zonă.

Acest obiectiv urmează să fie finanţat din fonduri europene, precum şi restul lucrărilor de pe Centura Capitalei, potrivit unui anunţ al CNAIR de luna trecută.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO