Cadoul primit de Băsescu de la PDL-işti: un tablou cu Portul Anvers

Traian Băsescu a sărbătorit, joi, alături de parlamentarii PDL, UNPR şi de minorităţi, la Vila Lac 1, împlinirea a 60 de ani. La sosirea la Vila Lac 1, preşedintele Traian Băsescu a declarat că de ziua sa de naştere îşi doreşte "linişte". De la întâlnire ar fi lipsit reprezentanţii UDMR.
Economica.net - joi, 03 nov. 2011, 13:03

Parlamentarii PDL, UNPR şi cei ai minorităţilor au mers joi la Vila Lac 1 să ciocnească un pahar cu preşedintele Traian Băsescu, a cărui aniversare au sărbătorit-o în avans. Invitaţii i-au oferit preşedintelui Traian Băsescu un ceas, un tablou şi mai multe sfeşnice, informează RTV.

Deputaţii PDL i-au dăruit preşedintelui Traian Băsescu un tablou reprezentând Portul Anvers. Între 1987-1989, Traian Băsescu a fost şef al Agenţiei Navrom din Anvers.

„Ne-a spus numai de bine. Noi i-am urat «La mulţi ani» şi toate cele bune, iar cadourile – bugetul pe anul acesta”, a deputatul PDL Stelică Iacob Strugaru, care a precizat că la întâlnire nu s-au discutat probleme politice.

Şi senatorii i-au adus şefului statului un alt cadou.

La întâlnirea de la Vila Lac 1 a mers şi liderul deputaţilor minorităţilor naţionale. Varujan Pambuccian a declarat că i-a urat „La mulţi ani!” şi că nu i-a cumpărat un cadou şefului statului.

„Preşedintele a stat în zona de intrare şi cei care veneau îi spuneau «La mulţi ani!», apoi toată lumea se împrăştia în sală. Nu a fost nimic special, a fost ca la orice chestie de genul ăsta. Noi, de la grupul minorităţilor, nu i-am luat nimic”, a menţionat Pambuccian.

La întâlnirea de la Vila Lac au fost în jur de 150 – 200 de invitaţi.

„Am considerat de bun simţ ca la împlinirea a 60 de ani să bem împreună un pahar de vin, că buni, răi, cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva”, a spus preşedintele Traian Băsescu îniantea întâlnirii.

Întrebat de jurnalişti ce îşi doreşte de ziua sa de naştere, şeful statului a răspuns: „Linişte”.  Şi a completat: „Şi ceea ce îmi doresc o să şi am, adică mâine (vineri – n.r.) nu vin la serviciu”.

Te-ar mai putea interesa și
Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore
Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore
Prăbuşirea podului Francis Scott Key din Baltimore are efecte diferite asupra producătorilor de automobile din Germania, arată informaţiile companiilor auto, transmite DPA....
Aderare parțială Schengen – Despescu, MAI: Pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară, acestea sunt exclusiv în sarcina autorităţilor
Aderare parțială Schengen – Despescu, MAI: Pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară, acestea sunt exclusiv ...
Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, ...
Grecia: Băncile se pregătesc să plătească acţionarilor dividende pentru prima dată din 2008
Grecia: Băncile se pregătesc să plătească acţionarilor dividende pentru prima dată din 2008
Banca Centrală Europeană va permite băncilor elene să-şi recompenseze acţionarii pentru prima dată din 2008, după ...
Criză Bulgaria – Vecinii de la Sud de Dunăre sunt tot mai aproape de alegeri anticipate, după ce şi populiştii au respins mandatul de a forma un guvern
Criză Bulgaria – Vecinii de la Sud de Dunăre sunt tot mai aproape de alegeri anticipate, după ce şi populiştii ...
Partidul populist bulgar 'Există un astfel de popor' (ITN) a refuzat joi mandatul de a încerca să formeze un nou guvern, ...