Vezi cum arată super-standul Dacia de la Salonul Auto de la Paris

Dacia se află într-o companie selctă la Salonul Auto de la Paris. Standul constructorului român este încadrat de producători premium ca BMW, Mercedes şi Volvo.
Economica.net - joi, 27 sept. 2012, 08:51
Vezi cum arată super-standul Dacia de la Salonul Auto de la Paris

Dacia se prezintă pe scena Salonului de la Paris cu două noutăţi extrem de interesante pentru industria auto din  Europa şi nu numai. Logan şi Sandero se anunţă a fi două modele care vor mişca industria auto în următoarea perioadă.

Standul Dacia de la Salonul Auto de la Paris este încadrat de producătorii germani Mercedes şi BMW, lângă suedezii de la Volvo şi bineînţeles lângă „părintele” de la Renault şi cealaltă franţuzoaică – Peugeot, după cum arată schiţa pavilionului prezentată de publicaţia franceză Turbo.

 Stand Dacia la Salonul Auto de la Paris

Logan 2

Noul Logan vine cu design mult schimbat, preluând elemente de la Duster şi Lodgy. Noul Logan va primi o nouă motorizare economică, propulsorul turbo pe benzină de 0,9 litri şi 90 cai-putere.

La interior, noul Logan propune o planşă de bord restilizată, care poate acomoda opţiunea Media Nav prezentă pe modelul Lodgy, un sistem multimedia cu touchscreen de 7 inci care poate controla funcţii precum navigarea, radioul, muzica şi apelurile telefonice hands-free.

Sandero 2

Noul Sandero caută să „seducă” clienţii, notează publicaţia franceză, cu un design nou şi un interior mai atrăgător. Cu o lungime de 4 metri, automobilul vine cu o grilă frontală mărită, „un look mai hotărât” şi stopuri care amintesc de Volkswagen Polo.

La interior, prioritatea a rămas simplitatea. Doar anumite inserţii de aluminiumai reduc din „atmosfera de austeritate”.

În materie de motorizări, ambele modele pot fi echipate cu propulsorul economic TCe de 0,9 litri pe benzină, turbo, care poate dezvolta 90 de cai putere. Restul motoarelor disponibile sunt cunoscute de pe modele Dacia anterioare.

La Paris sunt două maşini româneşti care sunt nominalizate la titlul de masina anului 2013. Este vorba despre Dacia Lodgy care este fabricată la uzina de la Tanger, Maroc şi Ford B-Max care este făcută la Craiova.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...