1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Magazinele se pregătesc de Vinerea Neagră, ziua cu cele mai mari reduceri din an

Retailerii de produse electrice şi electrocasnice au intrat în febra pregătirilor pentru Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri de preţuri din an. 

15 oct, 2012 | | ECONOMICA.net

Anul trecut a fost pentru prima dată în care românii, alături de americani, au "sărbătorit" în ultima vineri a lunii noiembrie "Black Friday", ziua care marchează debutul achiziţiilor pentru sărbătorile de iarnă şi în care comercianţii fac cele mai mari reduceri de preţ. Mai mulţi retaileri din mediul online cât şi offline au oferit atunci reduceri de până la 80% la zeci de categorii de produse.

Spre exemplu, eMAG, Flanco ,Evomag ,PC Garage sau Koyos au tăiat preţurile pe 25 noiembrie cu până la 60% . Mai mult, ca urmare a afluxului extrem de mare de cumpărători. Flanco a prelungit anul trecut "vinerea neagră" până duminică inclusiv. 

Anul acesta, istoria se pare că se va repeta, retailerii fiind deja în plin proces de pregătire pentru ziua cu cele mai mari reduceri din an. "Black Friday a fost o inițiativă adusă în premieră anul trecut de către Flanco alături de eMAG și pe care o vom continua și anul acesta, mulţumită succesului de care s-a bucurat. Anul trecut am implementat campania într-un mod inedit faţă de formatul internaţional – am oferit consumatorilor români şansa de a se bucura de un întreg weekend de promoții, nu doar de o zi, iar pentru acest an vom avea din nou o abordare creativă. (...) Pregătirile pentru campanie sunt în plină desfășurare în acest moment, vizând reduceri pentru o gamă largă de produse. În plus, pregătim stocuri care să garanteze achiziții la prețuri avantajoase pentru toți clienții interesați de acest eveniment de shopping. Mai mult, magazinele vor întâmpina clienții nu doar cu oferte foarte bune, ci cu adevărate experiențe complete de testare a tehnologiei și nu numai.", a declarat pentru ECONOMICA.NET Marina Zara, Marketing Director Flanco. 

Retailerul a avut anul trecut, în week-endul aferent Black Friday, încasări de 30 de milioane de lei, nivel similar cu cel al unei luni obișnuite ca februarie sau iunie.Estimările pentru anul acesta sunt pe măsură. "Pentru acest an ne propunem să atingem noi recorduri. Ne aşteptăm ca rezultatele să fie spectaculoase, în condiţiile în care campania Black Friday va viza categorii importante de produse", ne-a mai declarat reprezentanta Flanco-

Oficialii eMAG nu au dorit momentan să comunice pe marginea acestui subiect.


 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO