Violeta Vijulie a fost numită președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici

Violeta Vijulie a fost numită în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată luni în Monitorul Oficial.
Ion Dobreanu - lun, 13 sept. 2021, 21:17
Violeta Vijulie a fost numită președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici

Prin aceeaşi decizie, Liviu Mălureanu a fost eliberat din funcţia de preşedinte al ANFP.

Violeta Vijulie a mai fost preşedinte al ANFP din octombrie 2020, câmd a fost desemnată în această funcție de fostul premier Ludovic Orban, până în februarie 2021, când a fost înlocuită de Liviu Mălureanu. Înlocuirea sa a fost făcută atunci de actualul premier Florin Cîțu.

Cu toate astea, Violeta Vijulie este o susținătoare a lui Florin Cîțu în lupta pe care o duce pentru șefia Partidului Național Liber împotriva lui Ludovic Orban.

Într-o postare lungă pe Facebook din data de 9 august, Vijulie își arată susținerea pentru Florin Cîțu și consideră că Orban ar trebui să se retragă din cursă.

„Nu mai numărați! Nu datorită cifrelor va câștiga Florin Cîţu , ci datorită ideilor. Vă explic.
De ani de zile, lumea civilizată trece printr-o nouă revoluție industrială, de data asta bazată pe tehnologie și informatie. La noi valul a intrat acum 3-4 ani, prin intermediul administrațiilor locale. Pandemia a pus presiune, procesul s-a accelerat, instituțiile centrale au inceput și ele (prea) încet să-și dea seama de noua realitate.
Toate revoluțiile industriale au fost însoțite de schimbarea comunicării sociale. Revoluția tehnologică a venit cu rețelele on-line de comunicare socială.(…) (1) Avantajul este că Florin vine în politică cu o altă manieră de lucru ceea ce este foarte bine, vezi ce-am scris mai sus. Noi PNL, electoratul, nimeni nu-și mai dorește politica de acum 30 de ani.
(2) Oportunitatea este de a face echipă cu oameni care au experiență politică. Este nevoie de o conducere a PNL în echipă. O echipă în care rolurile să fie distribuite corect pe bază de experiență și abilități. Lideri providentiali în politică au fost numai extremiști. În democrație se lucrează în echipă. Și Ludovic poate fi în această echipă! Și e foarte bine să fie. De fapt, eu chiar îi sugerez să se retragă din cursă și să intre în echipa Cîțu”, a scris Vijulie.

Tot luni, premierul a decis eliberarea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării a lui Dragoş Mihael Ciuparu.

Te-ar mai putea interesa și
Aproape 800 de blocuri din sectoarele 1 şi 6 nu au apă caldă din cauza reparaţiilor la conductele de termoficare
Aproape 800 de blocuri din sectoarele 1 şi 6 nu au apă caldă din cauza reparaţiilor la conductele de termoficare
Compania Municipală Termoenergetica București a sistat furnizarea apei calde în aproape 800 de blocuri din sectoarele 1 şi 6, ca să efectueze reparaţii la conductele de termoficare. Majoritatea......
Ilfov intră pe galben – Noi recorduri: 4.441 cazuri noi, 71 de morţi, în ultimele 24 de ore. 741 pacienţi la terapie intensivă  – Coronavirus joi, 16.09.2021
Ilfov intră pe galben – Noi recorduri: 4.441 cazuri noi, 71 de morţi, în ultimele 24 de ore. 741 pacienţi la terapie ...
Criza Coronavirus 16.09.2021 - 3.929 cazuri noi în ultimele 24 de ore, 604 în Bucureşti. 71 de morţi în ultimul interval, ...
O nouă campanie Orange pentru clienții prepay oferă bonusuri săptămânale
O nouă campanie Orange pentru clienții prepay oferă bonusuri săptămânale
Utilizatorii de cartele pre-plătite ai companiei Orange au parte de un bonus surpriză în fiecare săptămână în My ...
Certificat verde în toată România – decizie CNSU. Măsuri noi valabile la nivel naţional
Certificat verde în toată România – decizie CNSU. Măsuri noi valabile la nivel naţional
Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a adoptat, joi, o nouă decizie care stabileşte noi măsuri pentru ...