vivo a lansat în România smartphone-ul V21 5G

vivo anunţă adăugarea unui nou produs în portofoliul de smartphones pentru piaţa din Europa – modelul vivo V21 5G. După succesul obţinut în multe zone din lume, Seria V vine pe piaţa din Europa şi se remarcă prin camera frontală de 44 de megapixeli cu Stabilizator Optic de Imagine.
Lidia Neagu - mie, 30 iun. 2021, 14:11
vivo a lansat în România smartphone-ul V21 5G

„La vivo, telefoanele noastre sunt create pornind de la stilul de viaţă al utilizatorilor, de aceea, observând că oamenii împărtăşesc tot mai mult conţinut online, am decis să acordăm o atenţie deosebită camerei frontale şi am folosit inovaţii pentru a ajuta utilizatorii să obţină cadrul perfect.“ a spus Erik Zhu, CEO, vivo Romania. „Noul V21 5G a fost creat pentru o lume în care interacţiunea prin video reprezintă o parte integrantă din viaţa privată, dar şi din viaţa
profesională. De aceea, am decis să aducem o schimbare importantă şi să redefinim standardul pentru camerele frontale ale telefoanelor, folosind o cameră de 44 megapixeli cu stabilizator optic şi funcţii excepţionale, astfel încât utilizatorii să obţină întotdeauna cele mai bune selfie-uri.“

O cameră frontală unică, ce oferă Stabilizator optic de imagine şi claritate excepţională pe timp de noapte
V21 5G are o cameră frontală de 44 megapixeli cu stabilizator optic de imagine (Optical Image Stabilisation – OIS) care, alături de Stabilizatorul electronic de imagine (Electronic Image Stabilization – EIS), Portret Nocturn IA, focalizare automată şi un sistem inteligent de iluminare frontală, oferă o combinaţie de hardware şi software ce ajută utilizatorii să realizeze selfie-uri mai clare şi filmări de calitate, oricând şi oriunde.

Potrivit producătorului, camera frontală poate realiza imagini clare pe timp de noapte, imagini cu acţiune şi filmări 4K şi a fost gândită pentru a oferi versatilitate, chiar şi în condiţii de luminozitate redusă. Modul Portret nocturn IA foloseşte un algoritm cu inteligenţă artificială ce reduce zgomotul în mediile cu lumină slabă şi facilitează focalizarea şi redarea mai clară a feţelor, iar OIS stabilizează camera pentru a permite pătrunderea unei cantităţi mai mari de lumină.

În plus, bliţul Dual Selfie Spotlight foloseşte lumina ecranului şi lumina bliţurilor frontale încorporate discret în partea de sus a afişajului pentru a realiza mai uşor fotografii şi filmări pe timp de noapte.

V21 5G are pe spate o cameră de 64 de megapixeli cu OIS şi două camere secundare pentru fotografiere grandangulară sau mai complexă, dar şi pentru fotografiere macro. Telefonul oferă și funcţii software creative precum opţiunea Dual-View, pentru înregistrări în care foloseşte atât camera frontală, cât şi pe cea din spate ale telefonului, IA avansată pentru augmentarea trăsăturilor faciale şi Funcţia Expunere dublă.

Culorile şi design-ul sofisticat al modelului V21 5G completează aspectul elegant şi minimalist al telefonului care are o grosime de doar 7,29mm şi o greutate de aproximativ 175g. Design-ul Dual Tone Step, caracteristic vivo, oferă modulului de camere de pe spate un aspect simplu şi elegant, iar spatele telefonului este acoperit cu o sticlă anti-reflexie nouă, în culori inspirate din natură – Sunset Dazzle şi Dusk Blue.

Telefonul are un afişaj E3 AMOLED FullView cu rată de refresh de până la 90Hz.

Tehnologie 5G

Acest smartphone este rezultatul eforturilor echipelor de dezvoltare şi cercetare în domeniul tehnologiei 5G. Telefonul 5G dual-mode, care foloseşte tehnologia pentru antenele 5G dezvoltată de vivo, consumă mai puţină energie, dar este mai puternic şi mai stabil decât telefoanele 5G single-mode. Conectivitatea rapidă 5G permite utilizatorilor să realizeze şi să urmărească transmisii live 4K UHD şi să folosească jocuri care solicită procesorul.

Toate acestea sunt posibile datorită procesorului MediaTek Dimensity 800U de 2,4GHz care oferă o viteză mai mare de pornire a aplicaţiilor, cu rată de refresh mare pentru claritate la mişcare şi experienţă de gaming îmbunătăţită, iar încărcătorul FlashCharge de 33W permite reîncărcarea bateriei de 4.000 de miliamperi într-un timp foarte scurt.

V21 5G este disponibil în România începând cu 29 iunie 2021 cu preţul recomandat de 2.199 lei, iar smartphone-ul va beneficia de o promoție de lansare de 200 lei, până în data de 31 iulie 2021.

Te-ar mai putea interesa și
Drum Expres Arad – Oradea: CNAIR solicită emiterea acordului de mediu
Drum Expres Arad – Oradea: CNAIR solicită emiterea acordului de mediu
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) solicită emiterea acordului de mediu necesar construirii Drumului Expres Arad - Oradea. Noua șosea de mare viteză din Vestul......
Dyson lansează o pereche de căști audio care purifică aerul. Cum arată și de unde le poți cumpăra
Dyson lansează o pereche de căști audio care purifică aerul. Cum arată și de unde le poți cumpăra
Dyson a anunțat joi specificațiile complete ale căștilor cu funcție de purificare a aerului Dyson Zone, care vor fi ...
Rareş Bogdan îndeamnă la boicot după ce Austria a votat împotriva aderării României la Schengen: Toate companiile de stat şi toate firmele care au conturi la Erste şi la Raiffeisen să le închidă de urgenţă
Rareş Bogdan îndeamnă la boicot după ce Austria a votat împotriva aderării României la Schengen: Toate companiile ...
Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan îndeamnă la boicot după ce Austria a votat împotriva aderării României la spaţiul ...
IULIUS deschide al doilea Family Market din acest an, concept în care a investit 24 de milioane de euro
IULIUS deschide al doilea Family Market din acest an, concept în care a investit 24 de milioane de euro
Compania IULIUS a inaugurat cel de-al doilea proiect Family Market, în cartierul ieșean Bucium. Proiectul de retail de ...