1EUR = 4.7791 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Vodafone, aproape de a cumpăra compania Cable & Wireless

Vodafone Group este aproape de achiziţionarea companiei Cable & Wireless Plc, una dintre cele mai vechi companii de telecomunicaţii din lume, conform Bloomberg care citează surse din piaţă apropiate situaţiei. Vodafone ar putea  adăuga, astfel, la reţeaua de telefonie mobilă şi o reţea de telefonie fixă.

23 apr, 2012 | ECONOMICA.net

Cable & Wireless are cea mai mare reţea de fibră optică pentru companii. Vodafone vrea să folosească acest sistem pentru traficul de date din sistemul de telefonie mobilă care a crescut puternic în ultima perioadă.

Oferta Vodafone a fost de 35-39 de pence pentru o acțiune Cable & Wireless.

Cable & Wireless a încheiat ședința de vineri, 20 aprilie, de la London Stock Exchange la 32 de pence pe acțiune. Compania are o valoare de piață de 879 de milioane de lire sterline - 1,079 miliarde de euro.

Vodafone a rămas singurul ofertant după ce indienii de la Tata Communications s-a retras din negocieri săptămâna trecută.

Termenul limită pentru înaintarea unei oferte este astăzi în jurul prânzului. Reprezentanții Vodafone și Cable & Wireless au refuzat să comenteze pe acest subiect

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO