1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

Companii

Vodafone oferă 1 GB de net la 100 de minute de apeluri primite. Pentru toţi utilizatorii de cartele, indiferent de reţea

Oferta trebuie mai întâi activată. Vezi în text cum.

12 noi, 2015 | ECONOMICA.net

Vodafone a lansat o ofertă prin care posesorii de cartele prepay, indiferent de reţea, primesc net atunci când sunt sunaţi din alte reţele. Astfel, la 100 de minute primite, Vodafone oferă 1 GB de net, în limita a 10 GB lunar.

"Utilizatorii altor reţele de telefonie mobilă primesc gratuit 10MB/minut pentru orice apel efectuat către un număr din reţeaua Vodafone România", se aratpe site-ul companiei.


Pentru a beneficia de această ofertă, denumită „Vorbeşti NET primeşti”, utilizatorul de cartelă  trebuie mai întâi să şi-o activeze, trimiţând un mesaj cu textul DA la 0722 10 10 10, dacă este în altă reţea, sau 2777, dacă este în Vodafone, şi primeşte suplimentar 1 GB bonus de „bun venit”, după cum se arată în mesajul pe care compania de telefonie mobilă l-a trimis către milioane de utilizatori.

Vodafone este a doua cea mai mare companie de telecomunicaţii mobile prezentă în România, cu peste 9 milioane de clienţi.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO