1EUR = 4.7315 RON | Bucureşti 35 º

News

Vodafone oferă internet gratuit prin WiFi în 26 oraşe

Vodafone, cel de-al doilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, a lansat o reţea naţională de 80 de zone WiFi în 26 de oraşe, care permit accesul gratuit la internet.

16 iul, 2012 | ECONOMICA.net

„Ne dorim să fim în permanenţă aproape de utilizatori şi am decis să extindem acoperirea teritorială cu puncte de acces la Internet prin Wi-Fi, de la litoralul românesc, până la cele mai frecventate zone din ţară, în perioada vacanţelor de vară. Procesul de acoperire va continua, deoarece vrem să oferim tuturor utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile Vodafone”, a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone România.

Astfel, în această etapa de extindere a acoperirii Wi-Fi, Vodafone a instalat puncte de conectare online în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cavnic, Cluj-Napoca, Constanţa, Costineşti, Făgăras, Focşani, Galaţi, Iaşi, Mamaia, Medgidia, Oradea, Ploieşti, Piatra Neamţ, Sibiu, Sighişoara, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara, Târgovişte şi Tunari.

În Bucureşti, printre zonele în care Vodafone a instalat puncte de acces gratuit la Internet prin Wi-Fi, se numără şi  Plaza România şi Sala Polivalentă.

Programul de acoperire Wi-Fi a avut, ca primă etapă, oferirea de acces la Internet gratuit, nelimitat, pe o serie de pârtii principale, din Gura Humorului, Straja, Cavnic (Icoana), Băişoara, Arieşeni (Vârtop), Predeal şi Poiana Braşov.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO