1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

News

Vodafone oferă internet gratuit prin WiFi în 26 oraşe

Vodafone, cel de-al doilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, a lansat o reţea naţională de 80 de zone WiFi în 26 de oraşe, care permit accesul gratuit la internet.

16 iul, 2012 | ECONOMICA.net

„Ne dorim să fim în permanenţă aproape de utilizatori şi am decis să extindem acoperirea teritorială cu puncte de acces la Internet prin Wi-Fi, de la litoralul românesc, până la cele mai frecventate zone din ţară, în perioada vacanţelor de vară. Procesul de acoperire va continua, deoarece vrem să oferim tuturor utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile Vodafone”, a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone România.

Astfel, în această etapa de extindere a acoperirii Wi-Fi, Vodafone a instalat puncte de conectare online în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cavnic, Cluj-Napoca, Constanţa, Costineşti, Făgăras, Focşani, Galaţi, Iaşi, Mamaia, Medgidia, Oradea, Ploieşti, Piatra Neamţ, Sibiu, Sighişoara, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara, Târgovişte şi Tunari.

În Bucureşti, printre zonele în care Vodafone a instalat puncte de acces gratuit la Internet prin Wi-Fi, se numără şi  Plaza România şi Sala Polivalentă.

Programul de acoperire Wi-Fi a avut, ca primă etapă, oferirea de acces la Internet gratuit, nelimitat, pe o serie de pârtii principale, din Gura Humorului, Straja, Cavnic (Icoana), Băişoara, Arieşeni (Vârtop), Predeal şi Poiana Braşov.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO