1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Vodafone va readuce în Marea Britanie peste 2.000 de locuri de muncă în domeniul customer service

Grupul britanic de telecomunicaţii Vodafone a anunţat luni că va crea 2.100 de noi locuri de muncă în call-centrele sale din Anglia, Ţara Galilor şi Scoţia, în următorii doi ani, în cadrul unor investiţii destinate îmbunătăţirii operaţiunilor sale pe piaţa sa domestică, informează Reuters.

13 mar, 2017 | Agerpres

Concret, Vodafone va repatria în Marea Britanie 2.100 de locuri de muncă în domeniul customer service din Africa de Sud, India şi Egipt, unde sunt efectuate în prezent, urmând să înfiinţeze, printre altele, 800 de locuri de muncă în Manchester, 600 în Newcastle şi aproape 300 în Scoţia. Toate aceste locuri de muncă vor fi înfiinţate în următorii doi ani în cadrul unor investiţii de aproximativ două miliarde de lire sterline (2,3 miliarde euro) destinate îmbunătăţirii serviciilor companiei, criticate frecvent în ultimii ani.

Vodafone, care pe piaţa din Marea Britanie concurează cu EE, O2 şi Three, are probleme după ce a făcut trecerea la un nou sistem de facturare şi în plus este în urma rivalilor când vine vorba de ofertele de pachete de servicii care includ telefonie mobilă, fixă şi pay-TV. În ultimul trimestru al anului trecut, veniturile organice din servicii în Marea Britanie ale Vodafone au scăzut cu 3,2%, comparativ cu o creştere de 0,7% înregistrată la nivelul întregului grup.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Compania-mamă are divizii în 26 de ţări, 49 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări.

La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, relevă datele oficiale ale companiei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO