1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Voestalpine îşi extinde divizia feroviară prin achiziţii în Franţa, China şi Argentina

Grupul austriac Voestalpine a anunţat luni achiziţionarea unei fabrici de echipamente feroviare din Franţa şi participaţii în companii din China şi Argentina, pentru a-şi întări capacitatea de producţie a diviziei feroviare, transmite luni Reuters, potrivit Agerpres. 

29 iun, 2020 | Agerpres

Voestalpine, cu sediul în Linz, produce platbande din oţel pentru industria auto, feroviară şi energetică.

Prin cumpărarea fabricii franceze SEI.L (Societe d'Equipement Industriel.Lietaert), Voestalpine va putea obţine comenzi de la operatorul francez de căi ferate SNCF, care ar urma să facă investiţii semnificative în următorii ani, a informat grupul austriac, care nu a dat publicităţii preţul de achiziţie.

De asemenea, Voestalpine a anunţat, fără a oferi detalii suplimentarea, achiziţionarea companiilor Sanjia Turnouts (China) şi Sistemas Ferroviarios Argentinos SRL (Argentina).

"Chiar în actualul mediu economic dificil, infrastructura feroviară înregistrează o dezvoltare stabilă. Cele mai recente achiziţii sunt un pas important spre o poziţionare optimă pe această piaţă în viitor", a spus directorul general Herbert Eibensteiner, scrie Agerpres.

Voestalpine, specializat în produse de oţel de înaltă calitate, are aproximativ 48.000 de angajaţi. Grupul este reprezentat la nivel mondial de 500 de companii care produc şi comercializează produse din oţel în peste 50 de ţări.

Voestalpine controlează în România constructorul de material rulant Vae Apcarom Buzău (APC).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO