1EUR = 4.7340 RON | Bucureşti 30 º

Finanţe şi bănci

Volksbank România a redus dobânda la creditul de consum

Volksbank România a redus cu 1,5 puncte procentuale dobânda la creditul de consum, până la 13% pe an, aceasta fiind fixă, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

04 sep, 2012 | ECONOMICA.net

'Dobânda este singurul cost al creditului, astfel încât vorbim de un produs competitiv, având în vedere că nu se percep comisioane de analiză, comisioane lunare, iar Volksbank oferă asigurarea de viaţă în mod gratuit', a declarat Marius Istrati, şeful departamentului Dezvoltare Produse Retail din cadrul Volksbank România.

Potrivit acestuia, la un credit de 31.500 lei, pe 5 ani, rata lunară va fi de 717,72 lei, DAE -13,87%, iar suma totală de rambursat va fi de 43.063 Lei.

Citeste si: EXCLUSIV: O bancă i-a scris ministrului Ioan Rus despre cât de răi sunt clienţii poliţişti

De asemenea, banca mai precepe un comision de cont curent de 1 leu/lună.

Volksbank a intrat pe piaţa din România în 2000. În prezent, Volksbank România este una dintre cele mai mari zece bănci de pe piaţa locală, cu active de 4,3 miliarde de euro şi o reţea de 135 de unităţi, extinsă la nivelul întregii ţări. Începând din 2010, strategia băncii s-a modificat, iar Volksbank România este în curs de repoziţionare ca bancă universală, care acordă egală atenţie activităţilor de economisire, cât şi celor de creditare şi se adresează atât clienţilor companii, cât şi clienţilor persoane fizice. Începând din octombrie 2011, controlul asupra Volksbank România a fost transferat către vehiculul VBI Beteiligungs GmbH.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO