1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 24 º

Finanţe şi bănci

Volksbank vine cu credite noi. Vezi oferta

Banca a anunţat noua oferta de creditare, după ce a primit avizul BNR. Numărul comisioanelor scade semnificativ.

10 apr, 2012 | ECONOMICA.net

Volksbank propune creditul pentru locuinţe în euro cu o marjă fixă pe toată durata contractului de 6,5% peste dobânda de referinţă, în timp ce marja la creditele Casa în Lei este de 4,5%. Dobânzile la creditele în euro se ajustează trimestrial, în funcţie de Euribor la 3 luni. Dobânzile la lei se ajustează semestrial, iar indicatorul de referinţă este Robor la 6 luni. În prezent, dobânzile sunt de 7,27% pe an la creditul Casa în euro, respectiv de 9,66% la creditul Casa în Lei.

Volksbank nu percepe comisioane pentru analiza dosarului, nici pentru administrare credit, nici pentru retragerea de numerar, nici pentru OP-ul condiţionat  (în cazul refinanţărilor). Banca percepe doar două comisioane: unul lunar de 1 leu (0,25 euro) şi unul post-acordare, plătit o singură dată, de 150 de lei (35 de euro).

În cazul creditelor de consum cu ipoteca, dobânzile sunt de 7,77% pe an la Euro, respectiv de 10,16% la Lei. Creditele noi de consum cu ipotecă se acordă pe o durată maximă de 5 ani, în timp ce în cazul refinanţărilor, maturitatea poate ajunge până la 30 de ani.

“Dacă e să ne uităm şi la jumătatea plina a paharului, am învăţat din experienţa clienţilor nemulţumiţi. Am înţeles că-şi doresc credite cu structuri de costuri simple, iar dorinţa lor se reflectă acum în noile produse Volksbank”, a declarat Iulia Oancea, directorul diviziei de Product Development din cadrul Volksbank România.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO