1EUR = 4.8430 RON | Bucureşti 29 º

Companii

Volkswagen a obţinut autorizaţia de a repara nouă milioane vehicule implicate în scandalul Dieselgate

Grupul auto Volkswagen AG a confirmat miercuri că a obţinut toate autorizaţiile necesare din partea Autorităţii Federale din domeniul Transporturilor din Germania (KBA) pentru repararea vehiculelor diesel implicate în scandalul emisiilor (Dieselgate), transmit Reuters şi Automotive News Europe.

21 dec, 2016 | Agerpres

KBA a aprobat repararea a nouă milioane de vehicule, a anunţat un purtător de cuvânt al VW.

Aprobarea KBA nu se aplică maşinilor din SUA şi Canada.

Conform reglementărilor UE, reparaţiile aprobate de KBA sunt valide pentru vehiculele vândute sub brandurile VW, Audi, Skoda şi Seat. Grupul VW va anunţa clienţii că pot veni la serice pentru repararea gratuită a vehiculelor.

Vor fi reparate vehiculele cu motoare diesel de 1,2, 1,6 şi doi litri, afectate de scandalul manipulării emisiilor poluante.

Volkswagen face obiectul unor investigaţii în mai multe ţări, după ce a recunoscut că a echipat 11 milioane de vehicule vândute la nivel mondial cu un soft care falsifică rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel.

Portofoliul grupului Volkswagen este format din 12 mărci, printre care automobilele VW, Lamborghini, Skoda, Seat, Bentley, Audi şi Bugatti, dar şi camioanele MAN şi Scania

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO