1EUR = 4.8396 RON | Bucureşti 20 º

News

Volkswagen copiază Dacia? Un SUV mai mic al nemţilor seamănă cu Duster. FOTO

Volswagen a prezentat la salonul auto de la Sao Paolo, din Brazilia, un SUV mai mic, demunit Taigun. Deocamdată, este doar un concept.

24 oct, 2012 | ECONOMICA.net

Celebrul constructor auto german Volkswagen pare să se fi inspirat de la mai umilul său concurent Dacia, cu noul său concept de crossover. Cei de la Volkswagen au arătat, la un salon auto din Brazilia, un nou concept-car, un SUV mai mic, care seamănă destul de mult cu Dacia Duser (sau Renault Duster, pe unele pieţe). Nemţii au denumit concept car-ul Taigun, o anagramă a numelui cunoscutului SUV mai mic al Volskwagen, Tiguan.

Remarca referitoare la asemănarea dintre cele două modele a fost făcută de cititorii publicaţiei online carscoop. Mai mult, spun cititorii, asemănarea este şi mai mare dacă se face comparaţia cu un nou concept-car al celor de la Renault, bazat tot pe modelul Duster şi denumit Dcross Concept.

Car-conceptul celor de la Volkswagen, Taigun, are o lungime de 3,86 metri, o lăţime de 1,73 metri şi o înălţime de 1,57 metri, ceea ce îl face mai mic decât Tiguan sau chiar decât Nissan Juke.

Citeşte şi: Este oficial: Volkswagen atacă Dacia cu o maşină ieftină

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO