Vorbeşti o limbă străină? Iată unde te poţi angaja imediat. Nu se cere experienţă!

Webhelp Romania, Comdata Service şi Arvato Services sunt câteva dintre companiile care recrutează în această perioadă vorbitori de limbi străine. Află dintr-un material ECONOMICA.NET lista locurilor de muncă disponibile acum în ţară pentru vorbitorii de limbi străine şi până când poţi trimite candidatura pentru un loc de muncă vacant.
Economica.net - vin, 03 mai 2013, 08:53
Vorbeşti o limbă străină? Iată unde te poţi angaja imediat. Nu se cere experienţă!

Compania Arvato Services, subsidiara Bertelsmann AG, recrutează din Braşov, Codlea, Făgăraş, Predeal, Săcele 10 vorbitori de limba germană care sunt buni comunicatori, au spirit de echipă, ştiu să opereze un PC, sunt atenţi la detalii şi se adaptează uşor. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc şi limba engleză.
30 mai e ultima zi de primire a CV-urilor pentru aceste locuri de muncă, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Comdata Service recrutează 30 de vorbitori de limba italiană din Bucureşti. Candidaţii potriviţi pentru unul din aceste locuri de muncă sunt orientaţi către rezultate, ştiu să opereze un PC şi pot performa în echipă.
27 mai este ultima zi în care se primesc aplicaţii pentru aceste locuri de muncă, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi accesa aici.

Compania Webhelp Romania angajează la Bucureşti 10 persoane care vorbesc limba olandeză, sunt comunicative şi orientate către clienţi. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc şi limba engleză.
Dacă întruniţi aceste criterii de eligibilitate, puteţi trimite aplicaţia aici, până pe 30 mai, potrivit anunţului de recrutare pe care îl găsiţi aici.

Candidaţii care vorbesc italiana, spaniola sau franceza şi au cunoştinţe medii de engleză sunt eligibili pentru un loc de muncă la Skyes Enterprises Eastern Europe la Cluj. 10 mai e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru aceste locuri de muncă. Detalii găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul Ungariei
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul ...
Agenţia de evaluare financiară Moody's a îmbunătăţit vineri ratingul de ţară al Ungariei, de la "Baa3" până la "Baa2", ca urmare a revenirii solide a economiei ungare din pandemie, o veste......
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Piața retailului alimentar se apropie de un nou punct istoric: Kaufland ajunge 150 de hypermarketuri pe plan local
Kaufland, operatorul celui mai mare lanț de hypermarketuri la nivel național și numărul doi pe piața comerțului alimentar ...
Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru președinția PNL
Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru președinția PNL
Florin Cîţu a obţinut 2.878 de voturi "pentru" din partea delegaţilor la Congresul PNL, iar Ludovic Orban 1.898.
Acces interzis la agențiile Loto fără certificatul verde sau test negativ
Acces interzis la agențiile Loto fără certificatul verde sau test negativ
Jucătorii împătimiți sau cei care joaca ocazional la Loto nu mai pot intra în agenții fără certificatul verde sau ...