1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

Companii

Vreţi angajaţi motivaţi, comunicare eficientă în firmă şi mai mulţi bani? Puteţi împrumuta un COO

Angajaţi supraîncărcaţi şi demotivaţi, proceduri de lucru care nu funcţionează, sincope în comunicare în compania la care lucraţi? Firma yourCOO propune ca soluţie pentru aceste disfuncţionalităţi consultanţă în management operaţional. Mai precis, fima de consultanţă vine cu un COO (Chief Operations Officer) care (re)pune lucrurile în mişcare în firmă. ECONOMICA.NET îţi explică de ce aceaste servicii de consultanţă aduc plusvaloare companiei tale.

„Multe dintre companiile din România, chiar şi cele mari alocă resurse limitate pentru analiza cantitativă si calitativă a ceea ce se întamplă în zona operaţională şi pentru aplicarea coerentă şi constantă de măsuri de îmbunătăţire. De aceea vedem frecvent clienţi nemulţumiţi, angajaţi supraîncărcaţi şi demotivaţi, proceduri de lucru neactualizate, scurtcircuitări ale canalelor de comunicare, etc. În special pe fondul crizei și al “tăierilor” în masă, care nu sunt urmate de măsuri de reorganizare şi armonizare, yourCOO propune servicii de consultanţă pentru aria operaţională, adaptate tuturor tipurilor de probleme şi nevoi, de la trei ore de consultanţă/lună, până la suport extern permanent, cu scopul asigurării unei funcţionări corecte şi eficiente a activităţii operaţionale”, explică Alice Tîrșea, fondator și director general al yourCOO.

yourCOO este prima companie din România care oferă exclusiv servicii specializate în consultanță de management operațional pentru companiile medii și mari și care acționează din exterior precum un departament intern, susţin oficialii firmei.

Concret, cum aduce plusvaloare într-o companie expertiza unui consultant extern? Mai mulţi bani în companie, prin optimizarea proceselor interne, prin eliminarea practicilor nefuncționale, prin stabilirea de indicatori operaţionali de performanță, spun oficialii yourCOO.

Principalele servicii și arii de expertiză ale companiei vizează optimizarea proceselor și fluxurilor, reducerea costurilor, redactarea de proceduri operaționale standard (SOP – Standard Operating Procedures), securitatea operaţiunilor, precum și managementul performanţei resurselor umane din zona operaţională a companiilor.

yourCOO mai livrează companiilor şi servicii din zona de training on the job, făcut ca la carte.

„Deși există confuzia că training-ul on the job presupune ca angajatul <> procesul de lucru pe un anumit post, noi creăm programe specializate de inducție a noilor angajați sau de perfecţionare la locul de muncă. Training-ul on the job are o tematică în concordanţă cu nevoile angajatului şi ale companiei, are o structură, se desfăşoară într-un interval de timp agreat, după nişte scenarii stabilite. Se ține cont de nivelul de cunoștințe ale angajatului în acel moment, iar acesta are parte de o îndrumare și consiliere la fața locului, în situații reale din activitatea companiei. La finalul programului, yourCOO oferă companiei, pe lângă planul de dezvoltare personală a angajatului și un raport cu propuneri de îmbunătățire a activității interne a companiei”, explică Alice Tîrșea.

Alice Tîrşea are aproape 10 ani experienţă în managementul resurselor umane și management operațional. Alice Tîrşea a ocupat poziții de conducere în compania G4S România: manager de Resurse Umane, general manager al diviziei de Management al Numeralului (cu aproximativ 4,500 de angajați în subordine) și vicepreședinte de Operațiuni.
Printre proiectele coordonate de Alice Tîrşea se numără: comasări de divizii, restructurări ca urmare a diminuării volumului de activitate, centralizări, descentralizări, implementarea de soluții informatice de amploare, noi fluxurui și proceduri de lucru, etc. Cunoștințele și experiența sa acoperă arii de business precum: HR, operaţional, logistică, CRM, analiza financiară, achiziţii, juridic.


loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO