1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Vulcan-ul lui Tender a trecut pe profit şi vrea să participe la o nouă licitaţie în Kuwait

Compania Vulcan Bucureşti (VULC), din grupul condus de omul de afaceri Ovidiu Tender, a înregistrat în primul semnestru un profit net de 11,1 milioane lei, de la pierderi de 15 milioane lei în perioada similară a anului trecut, şi vrea să participe la o licitaţie de 200 milioane dolari în Kuwait.

21 aug, 2012 | Mediafax

"Compania se află în negocieri avansate pentru semnarea unor noi contracte în valoare de 12,7 milioane euro. Vulcan va participa în luna noiembrie la o nouă licitaţie organizată de Kuwait Oil Company, în valoare totală de peste 200 milioane dolari, după cea adjudecată în primavara acestui an", se arată într-un comunicat al Vulcan.

Vulcan a câştigat în luma martie o licitaţie organizată de Kuwait Oil Company pentru livrarea unor echipamente în valoare de 54 milioane de dolari. Contractul se va derula pe o perioadă de cinci ani şi vizează fabricarea şi livrarea către Kuwait Oil Company a 210 unităţi de pompare şi a pieselor de schimb aferente.

Compania avut în primele şase luni ale anului o cifră de afaceri de peste 47 milioane lei, cu 120% mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Vulcan este specializată în producţia de generatoare de aburi. Compania are circa 920 de angajaţi, iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de 23 milioane de euro, estimată să ajungă la 35 milioane de euro în acest an.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO