Criptomoneda care poate face x10: Wall Street Memes ($WSM) – următorul Dogecoin? (P)

Dacă ești pasionat de crypto și ești în căutarea următoarei monede meme care să explodeze precum Pepecoin, Dogecoin sau Shiba Inu, atunci ești în locul potrivit.
Ion Dobreanu - joi, 01 iun. 2023, 09:18
Criptomoneda care poate face x10: Wall Street Memes ($WSM) - următorul Dogecoin? (P)

Wall Street Memes este un nou proiect crypto, cu o echipă solidă în spatele său, care știe tot ce este de știut despre construirea de mărci în noua era a finanțelor. Unii analiști prevăd deja câștiguri de 10 ori pentru Wall Street Memes chiar în momentul când tokenul va fi listat pe bursă, iar acum ai o șansă exclusivă de a-l achiziționa chiar în faza de prevânzare.

$WSM adună peste 100.000 USD în doar câteva minute

Datorită comunității numeroase și extrem de puternice pe care o are în spatele său, tokenul $WSM a reușit să adune primii 100.000 USD chiar în primele minute de prevânzare. Fondatorii WSM au câștigat 2,5 milioane de dolari atunci când, în 2021, au creat colecția de mare succes Wall Street Bulls, 10.000 de piese NFT, care s-a vândut în 32 de minute.

                                                                                            Cumpărați $WSM

Wall Street Memes – regele monedelor meme

Aspectul fenomenal al mărcii Wall Street Memes în lumea financiară, și în special printre investitorii din retail, îl deosebește ca fiind cea mai legitimă monedă meme de până acum.

Să nu uităm aici și despre capacitatea sa dovedită de a face vânzări încrucișate între publicul de acțiuni și cripto. Se pare că chiar nu e timp de pierdut – achiziționează chiar acum jetonul WSM USD la cel mai mic preț – disponibil astăzi. pentru 0,025 USD. Prețul acestuia va crește cu fiecare etapă a prevânzării.

Misiunea $WSM – democratizarea și legitimarea Memcoins

Wall Street Memes își propune să democratizeze și să legitimeze spațiul monedelor meme, un alt motiv inmportant, care demonstrează că acesta este un proiect cripto în care poți avea încredere.

100% din jetoanele $WSM rezervate pentru comunitate – fără vânzare privată, fără alocare pentru echipă

Deoarece misiunea proiectului este de a crește nivelul de democratizare a spațiului crypto, 100% din oferta de jetoane este pentru comunitatea Wall Street Memes – nu există vânzare privată în culise și nici o generozitate de alocare a echipei.

În consecință, 50% din oferta de token-uri este disponibilă în pre-vânzare; 30% ca recompense comunitare; 10% pentru lichiditatea CEX și 10% pentru lichiditatea DEX. Oferta totală de jetoane WSM USD este 2 miliarde (2.000.000.000).

De asemenea, 30% din oferta de jetoane este alocată recompenselor comunității. Se poate deduce că airdrop-urile către deținători vor reprezenta o mare parte a ecosistemului.

Și da, primul airdrop $WSM a fost lansat deja. Doritorii pot accesa site-ul prevânzării și urma pașii menționați în formular pentru a se asigura că sunt eligibili pentru a candida pentru premiul uriaș de tocmai 50.000 USD!

Pentru a cumpăra jetoane $WSM, vei avea nevoie de un portofel crypto, precum și de fonduri ETH, BNB sau USDT (versiunile ERC-20 sau BEP-20 acceptate). Achiziția de tokenuri în sine este foarte rapidă – durează doar câteva minute.

După ce cumperi, de ce să nu sărbătorești achiziția mergând la magazinul de produse Wall Street Memes, unde vei găsi printre altele o colecție de tricouri strălucitor de ireverențioase. În curând urmează lansarea de modele noi pentru prevânzare.

Poartă cu mândrie tricoul Wall Street Memes și contribuie la democratizarea spațiului crypto. Iar odată ce reușești să cumperi tokenuri chiar acum, obții și o bună șansă de a face și profituri pe seama acestei criptomonede. Accesează linkul de mai jos pentru a cumpără $WSM chiat acum!

                                                                                           Cumpărați $WSM

Te-ar mai putea interesa și
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru....
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Ministrul apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz a anunţat că ţara sa este pregătită să ajute Ucraina să repatrieze ...
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
Prime Kapital a inaugurat astăzi, 25 aprilie, deschiderea celui mai nou mall din Pitești, județul Argeș. Investiția ...
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu comiteţi o infracţiune, pentru că orice transmitere ...