Wall Street Memes – moneda care poate exploda până la 2000% (P)

Ion Dobreanu - vin, 06 oct. 2023, 14:48
Wall Street Memes - moneda care poate exploda până la 2000% (P)

Wall Street Memes, moneda meme cu cea mai mare comunitate din spațiul crypto a anunțat că urmează să se listeze pe bursele centralizate Gate.io și CoinW. În prezent, $WSM este considerată a treia cea mai tranzacționată monedă meme cu un volum de tranzacționare de 95 de milioane de dolari în 24 de ore.

După anunțul publicat că proiectul se va lista în următoarea perioadă pe cele două burse CEX, tranzacțiile continuă să înregistreze o creștere tot mai mare. Shiba Inu ocupă o poziție foarte apropiată, la doar 3 milioane de dolari înaintea lui $WSM în ceea ce privește volumul de tranzacționare din categoria monedelor meme.

Gate.io se poziționează ca a 9-a bursă de criptomonede pe piață conform clasificării CoinMarketCap și înregistrează un volum de tranzacționare de 734 de milioane de dolari în 24 de ore, în timp ce CoinW înregistrează un volum de tranzacționare de 823 de milioane de dolari. Prin colaborarea lor, aceste două platforme de tranzacționare se așteaptă să atragă și mai mulți comercianți și investitori în industria meme.

Cumpără Wall Street Memes

Wall Street Memes oferă investitorilor un randament de 40%

Pe măsură ce $WSM va continua să avanseze, cu siguranță va atrage un număr considerabil de burse interesate să o includă în oferta lor. Scopul proiectului Wall Street Memes este să sprijine investitorii mici în lupta lor împotriva Wall Street. Comunitatea sa enormă de un milion de urmăritori este dovada clară a entuziasmului și a implicării investitorilor în această inițiativă care va revoluționa piețele financiare.

Un aspect semnificativ care trebuie neapărat menționat este că în această campanie a fost lansat serviciul de miză. Prima tranșă de token-uri a fost deblocată astăzi, după ce ieri a fost pusă în joc o ofertă de 551 de milioane de token-uri.

În plus, echipa dezvoltatoare a proiectului a promis implementarea mecanismului de ardere și de răscumpărare a token-urilor, ambele evenimente fiind programate la finalul acestei luni. Planul de ardere va reduce treptat oferta de token-uri $WSM, ceea ce va duce la creșterea rarității acestui token și la sporirea valorii token-urilor rămase.

În prezent, oferta de token-uri pentru miză s-a redus la 496 de milioane, sugerând astfel că majoritatea celor care au investit în token-uri rămân în mod ferm loiali proiectului. Acest lucru se datorează APY-ului generos de 40% care atrage atenția investitorilor.

Nu există nicio monedă meme de top care să ofere posibilitatea de a câștiga un randament, cu atât mai mai mult unul de 40%. Prin urmare, deținătorii de token-uri $WSM se bucură nu numai de beneficiile creșterii valorii lor pe piață, având în vedere că prețul monedei a depășit deja dublul prețului de la vânzarea inițială, dar au și o oportunitate de a câștiga un venit pasiv în viitor.

Moneda meme care va detrona Pepe, Shiba Inu și Dogecoin

Pepe, care a înregistrat o scădere de 10% pe piețele de astăzi a fost listat pe Binance la doar 17 zile de la listarea sa pe bursa descentralizată. Se pare că $WSM are potențialul să urmeze aceeași performanță de creștere.

Cu toate problemele sale de reglementare, Binance rămâne cea mai mare și influentă bursă de criptomonede, făcând ca listarea pe această platformă să fie mult râvnită pentru proiectele crypto. Cea mai sigură modalitate de a reuși acest lucru este creșterea volumului de tranzacționare, și exact acest lucru face $WSM.

Pe măsură ce proiectul atrage atenția unor platforme precum Kucoin, ByBit, Coinbase și Binance, interesul investitorilor va crește și mai mult. Traderii sunt conștienți că listarea pe primele 10 burse adesea duce la o creștere semnificativă a prețului.

Un exemplu este Pepe, care a experimentat o creștere spectaculoasă de 2.000% când a fost listat pe Binance. Nu există niciun motiv pentru care $WSM să nu poată obțină un rezultat similar. Mai mult, există numeroase argumente care susțin că ar putea depăși performanțele lui Pepe, Shiba Inu și Dogecoin.

Concluzie

Chiar dacă Wall Street Memes se bucură de o popularitate fulminantă pe rețele de socializare și în spațiul crypto, totuși, mai există investitori care stau pe gânduri dacă să se alăture acestui proiect în plină expansiune sau nu.

Dacă comunitatea de peste un milion de membri nu a reușit să vă convingă sau dacă atenția pe care Elon Musk a arătat-o proiectului tot nu vi se pare un argument plauzibil, atunci, o lansare de produs care cu siguranță va fi o noutate în lumea crypto poate fi elementul decisiv.

Cumpără Wall Street Memes

Te-ar mai putea interesa și
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea Bulevardului Ghencea
Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor la penetrația Prelungirea Ghencea și supralărgirea ...
Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce a atribuit contractul pentru finalizarea lucrărilor de penetrație la Prelungirea Ghencea și......
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub ...
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi ...