We as Web îl recrutează pe Ionuț Gherle de la UCMS by AROBS. Compania continuă extinderea în Europa

We as Web, companie locală de dezvoltare software și furnizor de servicii digitale complete, l-a recrutat pe Ionuț Gherle, fost director în cadrul grupului AROBS Transilvania Software, ca Partener și Chief Growth Officer.
Lidia Neagu - mie, 19 iul. 2023, 14:07
We as Web îl recrutează pe Ionuț Gherle de la UCMS by AROBS. Compania continuă extinderea în Europa

Din poziția de Chief Growth Officer, Ionuț va coordona activitatea de consolidare și promovare a serviciilor companiei pe piața națională, dar și extinderea pe piețele internaționale. We as Web a încheiat 2022 cu afaceri de peste 10 milioane de euro și un profit net de 2 milioane Euro. La finele lunii iunie, echipa includea aproximativ 400 de profesioniști IT.

Recent, compania a deschis noi subsidiare în Statele Unite, Marea Britanie și în Germania, pe lângă birourile din Moldova și Albania, iar planurile de expansiune continuă cu noi teritorii. Următoarele țări vizate sunt Austria și Olanda. În țară, compania este prezentă în Cluj-Napoca, București, Craiova, Brașov, Iași și Timișoara. 

„După mai bine de 18 ani ca angajat, dar de cele mai multe ori din perspectiva de intraprenor, am decis sa fac pasul către antreprenoriat, alăturându-mă proiectului WE AS WEB. Obiectivul meu este cel de a crește indicatorii esențiali ai companiei, de a consolida poziționarea națională și internațională și de a eficientiza aria operațională. Mă alătur unei echipe care deja a demonstrat potențial de creștere în timp record, pentru a susține strategia și trecerea la următorul nivel de dezvoltare”, afirmă Ionuț Gherle, Partener și Chief Growth Officer, We as Web.

Absolvent al Universității Tehnice Cluj-Napoca și Executive MBA al University of Hull, Ionuț Gherle a făcut parte timp mai bine de 12 ani din echipa AROBS Transilvania Software, pe diferite roluri de management și în ultimii patru ani a ocupat poziția de Director General al UCMS by AROBS.

„Ne bucurăm să avem alături de noi un profesionist cu experiență demonstrată în industrie, care ne va ajuta să atingem obiectivele noastre ambițioase. Ionuț Gherle este un lider care ne va sprijini în a fi mai eficienți, agili și performanți”, declară Gabriel Zahan, CEO, We as Web.

Fondată în urmă cu cinci ani ca o companie de produs, a devenit în scurt timp una dintre cele mai mari companii IT cu acționariat 100% românesc din țară. Din 2021, activitatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de tip IT team/staff augmentation, cât și servicii de dezvoltare software. În prezent, WE AS WEB furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franța, Austria, Marea Britanie și SUA.

Te-ar mai putea interesa și
Statele UE și Parlamentul European au ajuns la un acord privind reglementarea inteligenței artificiale. Înțelegerea ar trebui să promoveze inovarea și să limiteze abuzurile
Statele UE și Parlamentul European au ajuns la un acord privind reglementarea inteligenței artificiale. Înțelegerea ar ...
Uniunea Europeană a convenit vineri asupra unei legislaţii fără precedent la nivel global pentru a reglementa inteligenţa artificială (IA), după trei zile de negocieri intense între statele......
Se menține tendința de creștere a vânzărilor de apartamente pe final de an
Se menține tendința de creștere a vânzărilor de apartamente pe final de an
După luni în care tranzacțiile cu locuințe s-au redus, față de anii trecuți, în ultimele luni s-a văzut o creștere ...
ANAF a dat amenzi de 32,5 milioane de lei în urma controalelor efectuate în luna noiembrie
ANAF a dat amenzi de 32,5 milioane de lei în urma controalelor efectuate în luna noiembrie
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a efectuat 3.816 controale antifraudă în luna noiembrie a acestui ...
Cresc importurile europene de motorină americană, în condițiile scăderii livrărilor din Asia și Orintul Mijlociu – Bloomberg
Cresc importurile europene de motorină americană, în condițiile scăderii livrărilor din Asia și Orintul Mijlociu – ...
Europa urmează să beneficieze de un aflux de motorină din SUA în această lună, în contextul în care importurile din ...