Webinar Gratuit – Descoperă cel mai bun ERP pentru IMM-uri, disponibil acum și în România

Red Point Software Solution, companie românească specializată în furnizarea de servicii și soluții IT, și primul partener SAP din România, organizează un webinar Live Introducing SAP Business byDesign.
Ion Dobreanu - mie, 27 oct. 2021, 10:13
Webinar Gratuit - Descoperă cel mai bun ERP pentru IMM-uri, disponibil acum și în România

“Joi, 28 octombrie, Red Point Software Solutions, companie românească specializată în furnizarea de servicii şi soluţii IT, a organizat webinarul Introducing SAP Business byDesign. Red Point este primul partener SAP din România care va sprijini clienţii mici şi mijlocii în implementarea soluţiei SAP Business ByDesign. Specialiştii Red Point au prezenta capabilităţile şi avantajele soluţiei, iar tu poți urmări gratuit înregistrarea webinarului aici!”

Soluția este utilizată cu succes de peste 10.000 de clienți la nivel global și, până în prezent, a procesat peste 1 miliard de documente financiare. 80% din totalul clienților SAP și majoritatea companiilor din România sunt reprezentate de întreprinderi mici și mijlocii, iar soluțiile capabile să răspundă așteptărilor și să satisfacă nevoile acestor companii sunt la mare căutare.

Un sistem unificat pentru toate procesele de business
SAP Business ByDesign este o soluție cloud ERP de tipul software as a service – SaaS, care elimină necesitatea furnizării unei infrastructuri pentru găzduirea aplicațiilor. Acest lucru simplifică în mod semnificativ implementarea și utilizarea sistemului, reducând în același timp nivelul investiției necesare în sistem și optimizând costul total pentru utilizatorul final. În timp ce SAP S/4 HANA este conceput pentru companii foarte mari, Business ByDesign este o soluție pentru afacerile mici și mijlocii care au între 5 și 10.000 de utilizatori.

Sistemul vine cu o bază bogată de procese de business implementate end-to-end, bazate pe cele mai bune practici ale companiilor de succes din întreaga lume. Prin urmare, procesul de implementare durează în medie 3-4 luni, mult mai puțin timp decât se întâmplă de obicei cu sisteme similare.

SAP Business ByDesign, soluție adaptată pentru toate tipurile de platforme mobile, integrează un set complet de aplicații de business (ERP, CRM, HR, Project management, BI), ce acoperă arii precum controlling, aciziții, logistică, producție, controlul calității, service delivery, vânzări, resurse umane și project management. Soluție cuprinde, de asemenea, capabilități puternice de analiză în timp real și raportare pentru ariile respective.

Un parteneriat care durează de peste 15 ani
După un parteneriat de succes de peste 15 ani, în care Red Point Software Solutions a implementat cu succes soluții precum SAP S/4 HANA, SAP SuccessFactors și SAP C/4 HANA, compania a decis să facă un pas înainte și să devină primul partener SAP din România care adaugă SAP Business ByDesign în portofoliul său de soluții, putând astfel să deservească organizații sau filiale care, din motive ce țin de dimensiunea companiei, nu intenționează să implementeze SAP S/4 HANA.

Te-ar mai putea interesa și
Kaufland lansează aplicația pentru încărcarea mașinilor electrice la cele 150 de stații din parcările magazinelor
Kaufland lansează aplicația pentru încărcarea mașinilor electrice la cele 150 de stații din parcările magazinelor
Kaufland România lansează E-Mobility, proiectul prin care posesorii Kaufland Card cu mașini electrice au posibilitatea de a-și încărca autoturismul la una dintre stațiile de încărcare din......
Nicușor Dan: S-a reactivat suspendarea PUZ-urilor sectoarelor 2 și 4
Nicușor Dan: S-a reactivat suspendarea PUZ-urilor sectoarelor 2 și 4
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat într-o conferință de presă că PUZ-urile sectoarelor 2 și 4 ...
Pierderile companiilor străine de pe urma ieşirii de pe piaţa din Rusia depăşesc 107 miliarde de dolari – Reuters
Pierderile companiilor străine de pe urma ieşirii de pe piaţa din Rusia depăşesc 107 miliarde de dolari – Reuters
Exodul din Rusia a corporaţiilor străine începând din 2022, după ce aceasta a invadat Ucraina, a dus la pierderi ale ...
Cum văd managerii economia României în perioada martie-mai 2024 – sondaj INS
Cum văd managerii economia României în perioada martie-mai 2024 – sondaj INS
Managerii români estimează că activităţile din industria prelucrătoare, comerţul cu amănuntul şi servicii vor înregistra ...